ARCK bb.

Poëtisch rivierenlandschap in Temse

Tielrode
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
KAAISTRAAT 23
9140 Tielrode
E-mail
Telefoonnummer
+32 473 48 68 48
Reservation
Online boeken
Link

ARCK is een rustige Bed & Breakfast in Tielrode. Eigenares Kirsten biedt je drie unieke kamers aan met uitzicht op de Waaslandse Polders. Vanuit de B&B heb je een waaier aan opties om de regio te verkennen en activiteiten om in de buurt te doen.

De betekenis van de naam ARCK is Architecten Kamers. Elke ruimte herbergt een eigen sfeer, decoratie en gevoelswaarde. Iets wat de deelnemers van het tv-programma Met Vier In Bed in 2016 zeker wisten te smaken toen ARCK de weekwinnaar werd.

Waasland B&B ARCK in Tielrode
Waasland B&B ARCK in Tielrode

Inzichtkamers

Je kan ARCK wat beschouwen als een showroom. Kirsten gebruikt bij het inrichten van de kamers altijd materialen die ze ook voor haar andere projecten aanraadt. Zo is ze zeker dat de kwaliteit steeds goed en duurzaam is.

De B&B biedt 3 totaal verschillende kamers aan. Op het gelijkvloers vind je de kamer INZICHT. Een intieme kamer met een donkere inrichting die je tot rust brengt en tegelijk een classy sfeer uitdraagt. Je kijkt uit op het kalme steegje dat voor de deur loopt waardoor je zeker niet gestoord zal worden. Het eethoekje aan de bar in het pand is speciaal voor jou gereserveerd. Daar kan je op je gemak je maaltijden nuttigen.

De kamer UITZICHT op de eerste verdieping geeft je dan weer een mooi en ruim zicht over de Paardenpolder en de Durmedijk. De Japanse meubels geven het geheel een warm gevoel terwijl ze de inrichting ook puur en fragiel maken. Wanneer je deze kamer huurt, zit de brunchbox van Soep&Zoet mee inbegrepen in de prijs. Die box biedt een heerlijke samenstelling van eten waar je van kan genieten in je bed om de dag gelukzalig te beginnen.

Ook op de eerste verdieping vind je de kamer DOORZICHT, wat de luxekamer of suite is van ARCK. Met veel lichtinval, zicht op de polders en natuurgeïnspireerde meubelen, is het alsof je tussen de velden ontwaakt. Bij deze kamer heb je ook je eigen privéterras.

Waasland B&B ARCK in Tielrode4.jpg
Waasland B&B ARCK in Tielrode6.jpg
Waasland B&B ARCK in Tielrode9.jpg

Dutch hottub

Wanneer je kiest voor een verblijf in kamer UITZICHT of DOORZICHT, kan je eveneens gaan voor het arrangement Weltevree waarbij je een moment kan reserveren in de zogenaamde Dutch hottub. Dat is een ruime badkuip die je buiten vindt en die je kan opwarmen met de voorraad hout die voor jou beschikbaar is. Zo ben je even echt weg van alles en iedereen.

Na reservatie is het bad voor 4 uur van jou, waarbij je rekening moet houden met een opwarmtijd van ongeveer 2 uur. Badlinnen, etherische olie en wat drank en versnaperingen zijn mee in de prijs inbegrepen.

Waasland B&B ARCK in Tielrode5.jpg
Waasland B&B ARCK in Tielrode8.jpg
Waasland B&B ARCK in Tielrode3.jpg

Van vergaderen tot rijden met de Vespa

Bij ARCK vind je voor ieder wat wils. Zo kan je in de buurt wandelen en fietsen, met zelfs de mogelijkheid om de veerboot tot in het centrum van Antwerpen te nemen. Als je wat avontuurlijker bent ingesteld, kan je een heuse tocht met de Vespa ondernemen die je doorheen het Waasland loodst. Zo scheur je doorheen het indrukwekkend verlaten Doel en de verschillende dorpen en polders in de buurt.

Om je te laten verwennen, is HiDDen een absolute aanrader. Op nog geen 5 minuten wandelen van de B&B kan genieten van massages en andere lichaamsbehandelingen.

Als je bezoek aan ARCK een professionele aard heeft, kan je gebruik maken van de vergaderruimte op de eerste verdieping. De zaal zelf biedt plaats aan 8 personen en heeft een aparte zithoek en een buitenterras om even uit te blazen. Op aanvraag kan je de lunchmogelijkheden bespreken.