B&B The Captain's Lodge

Romantisch overnachten in het groene Lokeren

Lokeren
Capaciteit
1 - 5 bedden
Straat + huisnummer
HILLARESTRAAT 33
9160 Lokeren
E-mail
Telefoonnummer
0475416463
Reservation
Online boeken
Link

Wakker worden in B&B Het Huis van de Kapitein (The Captain‘s Lodge) alleen al is gelukzalig. Zeker als je weet dat een vers ontbijt op je staat te wachten in de tuin. Met wat fantasie waan je een beetje op het Engelse platteland.

Geluk zit hem hier in de kleine dingen. Wedden dat je hier nog een nachtje of twee zou willen blijven?

Waasland Lokeren Huis van de kapitein3.jpg
Waasland Lokeren Huis van de kapitein9.jpg

Engelse charme

Met open armen ontvangen Marc en Piet je in deze groene oase. Voor de gelegenheid kapitein en matroos van dienst. Deze villa uit 1928 kreeg een grondige renovatie en  is afgewerkt in een typische Engelse cottage stijl. Het victoriaans meubilair brengt er een warme, huiselijke sfeer in de hele B&B. In de living geniet je van een goed boek aan de open haard. En waarom ook niet in het gezelschap van een goed glas?

Je kan kiezen uit een van de twee verschillende kamers. Koppels kiezen al snel voor de Romantische kamer, een elegant ingericht verblijf met witte antieken meubelstukken. Keer je liever terug naar begin 19e eeuw? Dan is de kamer in Louis Philippe-stijl wel je ding.

Uiteraard kan je ook als familie of samen met vrienden de kamers delen zodat je optimaal gebruik kan maken van dit privégedeelte. Deze afgesloten ruimte beschikt over een badkamer, een toilet en een gezellige zithoek met bibliotheek en televisie.

Huis van de kapitein zwembad
Huis van de kapitein ontbijt

Een vijfsterrenontbijt waardig

Huisgemaakte confituren, zelf geperste fruitsap, kraakverse pistolets, eitjes zoals jij ze wil... Het ontbijt die Marc en Piet serveren in Het Huis van de Kapitein is een schot in de roos. Bij goed weer kan je er van smullen in de landschapstuin. Zit je liever wat beschut? Dan schuif je de voetjes onder tafel in de Engelse dining room. Kortom: een verwenontbijt om niet snel te vergeten.

Huis van de kapitein
Huis van de kapitein kamer

Weelde van rust

Blikvanger van B&B Het Huis van de Kapitein is de enorme tuin. Wat zou deze Engelse cottage zijn zonder een échte Engelse landschapstuin? Vind er je plekje om lekker even te verpozen, een boek te lezen … Het mooie is dat je bij ieder seizoen steeds een andere indruk krijgt van de tuin: van sneeuw, bloesems, boomschaduwen tot dieprode herfstbladeren.

Ben je een waterrat? Plons dan in het heerlijk verwarmd zwembad. Ook tijdens koudere dagen hoef je niet te vrezen voor koude, want het zwembad is overdekt en de vloerverwarming zorgt voor aangename temperaturen aan de voeten. De ligbedden verlossen je van alle spanning. Ontstressen maar!

Huis van de kapitein
Huis van de kapitein

Natuur in Lokeren? Natuurlijk!

Met zo’n fantastische tuin in Het Huis van de Kapitein droom je zeker en vast weg. Ben je wat actiever? Dan is er in en rond Lokeren voldoende te zien en te doen. Je kan er namelijk kilometer stappen, trappen en bovenal genieten van de heerlijke gastronomie.

Fietsen langs de Schelde is hier zeer populair. Volg je de Durme richting het oosten, dan kom je uit op de Schelde. Tijdens je fietstocht langs de Schelde kies je of je richting Gent of Antwerpen fietst. Blijf je liever in de buurt van Lokeren? Stippel dan jouw eigen fietstocht uit met behulp van de knooppunten.

Niet ver van het stadscentrum van Lokeren kan je twee natuurgebieden combineren: De Buylaers en Het Molsbroek. Vanuit de B&B The Captain’s Lodge bereik je de twee natuurgebieden op een klein halfuurtje. Tenzij je blijft plakken op een van de gezellige Lokerse terrasjes. Deze wandelroute biedt je alvast de nodige inspiratie.

 

Boek je verblijf!

Wil je even weg van alles en genieten van een romantische setting? Boek dan zeker een of meerdere overnachtingen in B&B het huis van de Kapitein. Surf naar de website voor meer info, de beschikbaarheden en om een boeking vast te leggen.