B&B Logieslogees.

Poëtisch rivierenlandschap in Tielrode

Temse
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
KAAISTRAAT 23
9140 Temse
E-mail
Telefoonnummer
+32 473 48 68 48
Reservation
Online boeken
Link

Logieslogees is een rustige Bed & Breakfast in Tielrode. Eigenares Kirsten biedt je drie unieke kamers aan met uitzicht op de Waaslandse Polders. Vanuit de B&B heb je een waaier aan opties om de regio te verkennen en activiteiten om in de buurt te doen.

Waasland B&B Logiesogees in Tielrode
Waasland B&B Logieslogees in Tielrode

Inzichtkamers

De B&B biedt 3 totaal verschillende kamers aan. Op het gelijkvloers vind je de kamer INZICHT. Een intieme kamer met een donkere inrichting die je tot rust brengt en tegelijk een classy sfeer uitdraagt. Je kijkt uit op het kalme steegje dat voor de deur loopt waardoor je zeker niet gestoord zal worden.

De kamer UITZICHT op de eerste verdieping geeft je dan weer een mooi en ruim zicht over de Paardenpolder en de Durmedijk. De Japanse meubels geven het geheel een warm gevoel terwijl ze de inrichting ook puur en fragiel maken. 

Ook op de eerste verdieping vind je de kamer DOORZICHT, wat de luxekamer of suite is van de B&B. Met veel lichtinval, zicht op de polders en natuurgeïnspireerde meubelen, is het alsof je tussen de velden ontwaakt. Bij deze kamer heb je ook je eigen privéterras.

Waasland B&B Logieslogees in Tielrode 4
Waasland B&B Logieslogees in Tielrode 6
Waasland B&B Logieslogees in Tielrode 13

Dutch hottub

Wanneer je kiest voor een verblijf in kamer DOORZICHT, kan je eveneens gaan voor het arrangement Weltevree waarbij je een moment kan reserveren in de zogenaamde Dutch hottub. Dat is een ruime badkuip die je buiten vindt en die je kan opwarmen met de voorraad hout die voor jou beschikbaar is. Zo ben je even echt weg van alles en iedereen.

Na reservatie is het bad voor 4 uur van jou, waarbij je rekening moet houden met een opwarmtijd van ongeveer 2 uur. Badlinnen, etherische olie en een flesje KERELbier en een kleine versnapering zijn mee in de prijs inbegrepen.

Waasland B&B Logieslogees in Tielrode 11
Waasland B&B Logieslogees in Tielrode 14

Prima locatie om te vergaderen

Bij Logieslogees vind je voor ieder wat wils. Zo kan je in de buurt wandelen en fietsen, met zelfs de mogelijkheid om de veerboot tot in het centrum van Antwerpen te nemen. 

Als je bezoek een professionele aard heeft, ben je ook welkom bij Logieslogees. Door de centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis. Op aanvraag kan je de lunchmogelijkheden bespreken.