B&B Meirlaenhof

Een huis én tuin om bij weg te dromen in Sint-Pauwels

Sint-Gillis-Waas
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
WIJNSTRAAT 26
9170 Sint-Gillis-Waas
E-mail
Telefoonnummer
+32 3 776 96 94
Reservation
Online boeken
Link

In B&B Meirlaenhof wacht je een uiterst hartelijk onthaal. Eentje dat helemaal past bij deze warme, landelijke woning in een oase van groen. Paradepaardje van deze B&B? Dat is zonder enige twijfel de wonderlijk mooie tuin. 

Zelfs zonder overnachting trekt deze unieke buitenruimte jaarlijks vele geïnteresseerde liefhebbers. Naast de mooie binnenruimtes heb je nog heel wat extraatjes te verkennen. Zo kies je als gast uit één van de vele terrasjes die lonken vanuit dit uitgekiende struikgewas. Schijnt het zonnetje? Dan geniet je hier werkelijk met volle teugen van elk moment.

Kamers met bloemenweelde als thema

Het verblijf beschikt over maar liefst vier comfortabele gastenkamers. En uiteraard zijn die allemaal voorzien van de nodige faciliteiten – van TV en wifi tot een minibar én natuurlijk ook een eigen badkamer.

De namen van de kamers illustreren de grote passie die deze eigenaars voelen voor alles wat met bloemen, natuur en tuinen te maken heeft. Zo kan je kiezen uit de sfeer die het best bij jouw gemoed past.

Waasland_Meirlaenhof_Sint-Gillis-Waas 2.jpg
Meirlaenhof2.jpg

Alles in huis voor een bloeiend verblijf

Vertel eens, welke kamer kies jij?

  • Kom helemaal tot rust in de Orchidee-kamer, waar een zachte zandkleur de zinnen beroert. Orchideeën hebben een licht mysterieuze uitstraling; hetzelfde geldt voor deze heerlijke kamer.
  • De Lavendel-kamer is, hoe kan het ook anders, helemaal in zacht blauw gehuld. De sfeer van het Zuiden van Frankrijk of Toscane is hier nooit ver weg. 
  • Met de frisheid van de lente ontvangt de Magnolia-kamer je met open armen. Verkwikkende groene accenten omarmen je hier voor een verblijf vol levenslust.
  • Een verblijf in de Papaver-kamer op het gelijkvloers is een licht bedwelmende ervaring. Laat je zachtjes in slaap wiegen door de zonnige uitstraling van dit aangename vertrek.

Na een zalige nacht in één van deze kamers geniet je met volle teugen van het bourgondische ontbijt. Dat wordt geserveerd in een uiterst charmante ontbijtruimte. Je dag kan simpelweg niet beter beginnen.

Waasland_Meirlaenhof_Sint-Gillis-Waas 4.jpg

De tuin: een plaatje om volop van te genieten

Echte rust vind je gegarandeerd in de spectaculair mooie tuin die je gastheer en -vrouw hier permanent met de grootste zorgen omringen. Het symmetrisch grondplan zorgt voor vredigheid en wordt nog geaccentueerd door de plantenborders in kleur. 

De tuin werd onderverdeeld in een veelheid aan aparte wereldjes. Eilandjes van schoonheid, zeg maar. Tuinkamers die elk op hun eigen manier een weelderige oase creëren, waarin je kan blijven ontdekken en genieten. Een streling voor alle zintuigen, een pure en kleurrijke wereld die zich telkens weer voor je ontplooit.

Een aaneenschakeling van troeven

Een greep uit de imposante reeks troeven van de buitenruimte van deze karaktervolle accommodatie: een rozentuintje, een wintertuin, terrassen, zithoekjes, waterpartijen, een knus tuinhuis, de serre, de groente- en kweektuin, de weide met loofbomen en de Engelse landschapstuin… 

Je begrijpt dat je dit met eigen ogen moet gezien hebben en er zelf met volle teugen van moet proeven. Er zijn ook open tuin-weekends. En huwelijksparen kiezen niet toevallig voor een fotoshoot in deze adembenemend romantische omgeving.

Op ontdekkingstocht rondom dit groene eiland

Er valt natuurlijk nog veel meer te beleven in de nabije omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Roomanmolen; één van de grootste nog werkende molens van het land? Ook de fietsliefhebber zal likkebaarden bij het rijkelijke aanbod aan fietsroutes doorheen deze regio.
Stedelijk vertier is er dan weer in overvloed in Sint-Niklaas met o.a. de grootste markt van België, een fraai vernieuwde stationsbuurt, een bioscoop, het STEM, diverse musea en het Waasland Shopping Center.

Voor culinaire verwennerij raden we Eetcafé BLABLABLA, Taverne De Grouwesteen of Restaurant De Rietgaard met veel vertrouwen aan. Liever een pakje friet of pizza? Ook dat vind je allemaal vlakbij! Geniet dus met volle teugen, dit vakantieverblijf is ervoor gemaakt.

Boek je verblijf bij B&B Meirlaenhof

Wil je ook de unieke charme van deze B&B ontdekken? Boek dan nu jouw verblijf via de website van de B&B. Je vindt er ook alle info over prijzen en beschikbaarheden.