B&B Palingsgat

Hedendaags logeren nabij de hoofdstad van het Waasland

Sint-Niklaas
Capaciteit
2 Personen
Straat + huisnummer
PALINGSGATSTRAAT 17
9111 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 495 18 38 58
Reservation
Online boeken
Link

Een leuk huisje achter in de tuin, alleen voor jou en de jouwen: B&B Palingsgat slaat de nagel op de kop. Dit is niet zomaar een doorsnee B&B maar een slim hedendaags concept met alle comfort en privacy.

Tuinhuis wordt B&B

Het had heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk was het toch gelukt: Gunter en Nancy lieten een leuk tuinhuis achter in de tuin bouwen, voorzien van alle comfort en met een strakke hedendaagse architectuur. Op de openingsreceptie voor vrienden en kennissen was iedereen er het tot hun verrassing over eens: dit is eerder een ideale B&B dan een tuinhuis. En zo geschiedde...

Douchen in de tuin

Als buitenmens kom je bij Palingsgat volop aan je trekken. De B&B heeft een zonnig terras met tuintje dat met een haag afgescheiden is van de eigenaars. Dé blikvanger is de grote jacuzzi waarin je tot laat in de herfst van de buitenlucht kunt genieten. En voor dat echte zomerse gevoel is er een buitendouche.

20210725 Slaapgedeelte Palingsgat.jpg

Modern comfort

Het eerste wat je opvalt: Palingsgat is geen B&B ‘landelijke stijl’ maar een hedendaags concept met strakke lijnen. Compact maar volledig geëquipeerd: het keukenblok heeft een inductiekookplaat en een goedgevulde koelkast met diverse dranken. Ook de badkamer mag er wezen - de ruime instapdouche is een waar genot. Extra knus is de aangename zithoek achter een grote glaspartij waar vanaf de middag het zonlicht rijkelijk binnenvalt. Het enige Old Skool-element is de klassieke muziekinstallatie, met cd’s en nostalgisch vinyl.

Alleen op de wereld

Je eigen logeerparadijs bereik je via de aparte ingang naar de tuin. Verwacht geen andere gasten want die zijn er niet; rust en privacy zijn verzekerd. De B&B is ideaal voor twee personen, maar de eigenaars doen niet moeilijk: als je het vraagt kunnen kinderen of een beperkt aantal extra gasten terecht op de uitklapbare sofa in de zithoek. Voor fiets- of motorliefhebbers is er een overdekte, afgesloten stalling.

De morgen zonder zorgen

Wie Bed zegt, zegt Breakfast. In het weekend serveren Cathy en Jurgen een mooi ontbijtje. Wil je ook een weekdag met een stevig ontbijt beginnen, ’s avonds in de B&B dineren of een feestje organiseren? De eigenaars staan voor veel open en vragen staat vrij.

Boudeloo.jpg

De morgen zonder zorgen

Wie Bed zegt, zegt Breakfast. In het weekend serveren Cathy en Jurgen een mooi ontbijtje. Wil je ook een weekdag met een stevig ontbijt beginnen, ’s avonds in de B&B dineren of een feestje organiseren? De eigenaars staan voor veel open en vragen staat vrij.

Poort tot het Waasland

Het groene Belsele is een deelgemeente van Sint-Niklaas, officieuze hoofdstad van het Waasland en de stad met het grootste marktplein van België. Je krijgt hier dus het beste van twee (of meer) werelden: landelijke rust voor wie dat wil, maar ook de stadsaficionado’s komen aan hun trekken. Sint-Niklaas is een gezellige winkelstad met een mooi historisch centrum. Het bekende Waasland Shopping Center is een droom voor elke shopaholic. Uitstapjes naar het nabijgelegen Antwerpen en Gent liggen voor de hand.

Heb je het meer voor wandel- of fietstochtjes? Belsele heeft heel wat trage wegen waarop je in volle rust van het landschap kunt genieten. Probeer zeker eens de Bezenkoekwandeling, die een adembenemend zicht biedt op het gelijknamige natuurgebied, verscholen achter de huizen. Het startpunt ligt bij de Belseelse dorpspomp.

Boeken doe je zo

Overtuigd van deze anders-dan-anders Bed&Breakfast in het landelijke Belsele? Rep je naar www.bedandbreakfastpalingsgat.be voor prijzen en beschikbaarheden. Een rustgevende vakantie ligt in het verschiet!