Biznis Hotel

Da’s pas even thuiskomen in Lokeren

Lokeren
Capaciteit
1 - 73 Personen
Straat + huisnummer
Zelebaan 100
9160 Lokeren
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 326 85 00
Reservation
Online boeken
Link

Heb je een zakelijke afspraak of wil je er even tussenuit? Met de 34 comfortabele kamers, gastronomische keuken en zakelijke faciliteiten is het Biznis Hotel in Lokeren de geschikte uitvalsbasis. Je kan er beide zelfs met elkaar combineren!

Fietsen, wandelen, citytrippen tussen Antwerpen en Gent, zaken doen… De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft zelfs niet ver te gaan om even weg te zijn: in de ‘achtertuin’ van het hotel vind je het natuurpark Molsbroek.

Waasland Biznis Hotel Lokeren6.jpg
Waasland Biznis Hotel Lokeren2.JPG
Waasland Biznis Hotel Lokeren10.jpg

In 1-2-3 aan het hotel en er rond

Vanuit zowel Antwerpen als Gent ben je dankzij de vlotte verbinding met de E17 in ruim een half uur aan het Biznis Hotel. Ideaal dus om een van deze twee Vlaamse kunststeden te ontdekken of het Waasland van binnen en buiten te leren kennen.

Kom je met de fiets? De fietssnelweg tussen Lokeren en Dendermonde ligt handig in de buurt. De verschillende knooppunten in de buurt van het hotel vormen jouw start- en eindpunten voor een fietstocht. Volgens ons de beste manier om Lokeren en de omgeving van het Waasland in te trekken. Vraag dus zeker naar de fiets- en wandelmogelijkheden en de tips van de locals aan het gastvrije hotelpersoneel.

 

Uitslapen op z’n zondags

De 34 design kamers en suites van het Biznis Hotel zijn modern ingericht en bieden je alle comfort om volledig te ontspannen. Alleen na een drukke werkdag of met zijn tweetjes komen genieten. Uitslapen doe je er zeker en vast. Kinderen zijn zeker ook welkom: met de connecterende kamers kan je met een gerust hart gaan slapen.

Wil je op zondag langer in bed blijven? Dan biedt het hotel een ‘Lazy Sunday’ arrangement aan. Dat betekent een heerlijk ontbijt op bed en uitslapen tot vier uur in de namiddag. Je wordt hier heerlijk in de watten gelegd! Zalig, toch?

Biznis Hotel
Biznis Hotel

Lekker tafelen in Restaurant-Brasserie Brouwershof

Stil je honger met een van de Vlaamse klassiekers en moderne gerechten in Restaurant-Brasserie Brouwershof. Het maakt niet uit of je een verblijf hebt geboekt of niet: iedereen is welkom om duimen en vingers af te likken. Tussen de lunch en diner kan je ook nog steeds een van de lekkere gerechten bestellen. Voor de lange slapers onder ons!

Bij mooi weer is het in de tuin met zicht op Molsbroek aangenaam vertoeven. Met een wijntje en een sneukelplank vergeet je even alle zorgen.

 

Supercharger: je batterijen meteen weer opgeladen

Je batterijen zijn na een verblijf in het Biznis Hotel ongetwijfeld figuurlijk opgeladen. Die van jouw Tesla ook! Plug gewoon je wagen in aan een van de tien ‘Supercharger’-laadpunten terwijl je vergadert, een middagdutje doet of op schok bent in het natuurgebied Molsbroek. In geen tijd is de batterij van je Tesla opgeladen voor de komende kilometers.

Waasland Biznis Hotel Lokeren8.jpg
Waasland Biznis Hotel Lokeren4.JPG
Waasland Biznis Hotel Lokeren7.JPG

Trek er op uit

Ideeën genoeg voor een activiteit in de buurt van Lokeren. Als je niet kan kiezen, sommen we hier een aantal tips op:

  • Combineer twee natuurgebieden: De Buylaers en Het Molsbroek. Op wandelafstand van Biznis Hotel en het stadscentrum van Lokeren krijg je twee natuurgebieden voor de prijs van één. De wandelroute brengt je wegwijs langs beide natuurreservaten.  
  • Liever wat trappen langs de Schelde? Volg de Durme stroomafwaarts, waarna je na een 15-tal kilometer doorheen de Durmevallei je fietstocht langs de Schelde kunt starten. Natuurlijk maak je met behulp van het knooppuntennetwerk je uitje zo lang je wil.
  • Nood aan een stevige brok cultuur of gaan shoppen? Overweeg dan een stedentrip naar Gent of Antwerpen, beide op een half uur van Lokeren gelegen.

Boek nu je weekendje weg of businesstrip

Of je nu het Waasland wil verkennen of uitrusten na een lange vergadering dan zit je bij het Biznis Hotel zeker goed. De gastvrijheid en de comfort van de verschillende faciliteiten zoals het gastronomisch restaurant, oplaadpunten en de nabije natuurpracht als achtertuin geven je het gevoel van thuiskomen. Op de website van Biznis Hotel vind je de nodige informatie om meteen je verblijf te boeken.