Ervaringen
City Golf

Sla een hole-in-town op de mooiste plekjes in het Waasland

Antwerpen
Personen
10 - 99
Straat + huisnummer
Jozef de Bomstraat 74
2018 Antwerpen
E-mail
Telefoonnummer
+32 498 39 56 94
Link

Een balletje slaan op de iconische Grote Markt in Sint-Niklaas? Of kies je eerder voor een kasteeldomein of oorlogsfort? Het kan allemaal! City Golf is dé activiteit bij uitstek voor wie houdt van ontspanning, gecombineerd met een streepje geschiedenis en cultuur.

Meesterlijke topcombinatie

Het Waasland heeft met z’n rijke geschiedenis geen introductie meer nodig. Hordes toeristen bezoeken de mooiste plekjes en gebouwen en ook Waaslanders zelf prijzen zich gelukkig met de schoonheid van de streek. Je vindt er alles van geschiedenis tot cultuur en plezier, en City Golf weet die drie elementen meesterlijk te combineren.

Stel je maar eens voor: je geeft het beste van jezelf tijdens een ontspannend potje golf, terwijl je op ontdekkingsreis gaat doorheen het historische Fort Liefkenshoek, een stad zoals Lokeren of Sint-Niklaas. Het beste van twee werelden, want je wandelt langs schitterende highlights en bezienswaardigheden terwijl je tussendoor geniet van een streepje spelplezier.

Waasland-Citygolf-Sint-Niklaas.jpg

De stad als jouw spelterrein

Het begon allemaal in 2007 als een uit de hand gelopen studentengrap, maar vandaag is City Golf tours uitgegroeid tot één van de meest populaire activiteiten die vooral gezinnen, verenigingen en bedrijven kunnen smaken. Je ontdekt een stad of locatie op een unieke manier: in plaats van een klassieke begeleide wandeling, deelt een ervaren gids leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden, terwijl je je onderweg waagt aan een potje stadsgolf.

En die stadsgolf kan op verschillende manieren. City Golf tours zet in op een hoge flexibiliteit, omdat elke vriendengroep, elk gezin of bedrijf tenslotte anders is. Zo kan je kiezen tussen 6 holes die je in 2 uur in een lus door de stad leiden of 9 holes die je 3 uur lang amusement bieden. Uiteraard kan je regelmatig pauzeren, om gezellig na te praten (of jezelf tot winnaar te kronen).

Bijzondere locaties en formules

Eén van de schitterende Wase locaties om mee uit te pakken, is Fort Liefkenshoek. Bijzonder op zichzelf, maar uitzonderlijk met een City Golf tour. Ontdek het boeiende oorlogsdomein, dompel jezelf onder in de bewogen geschiedenis en stel al je vragen aan de begeleiding. En dat allemaal met een ontspannend partijtje fortgolf als intermezzo.

Of ontdek het Scheldedorp Doel tijdens een partijtje stadsgolf. Wandel door de verlaten straten vol street-art terwijl je de geschiedenis van dit verlaten polderdorp ontdekt met een golfclub. Van de onzekerheid over zijn voortbestaan tot aan de schaduw van de kerncentrale, Doel biedt een unieke achtergrond voor een avontuurlijk spelletje golf. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap.

Waasland-Citygolf_Beveren.jpg

Alles nog even op een rijtje

Laat je in ieder geval niet afschrikken door het ontbreken van golftalent. City Golf is er voor iedereen, om op een laagdrempelige, originele en speelse manier het Waasland te ontdekken. Je kan City Golf beleven in Fort Liefkenshoek, in Sint-Niklaas en in Lokeren.

  • Fort Liefkenshoek (Beveren): vertreklocatie Fort Liefkenshoek, Ketenislaan 4 - 9130 Kallo
  • Sint-Niklaas: vertreklocatie Toerisme Sint-Niklaas
  • Lokeren: vertreklocatie Toerisme Lokeren
  • Doel: vertreklocatie aan de Kapel Onze-Lieve-Vrouw der Polders

Neem gerust een kijkje op de website www.city-golf.be om per locatie de tarieven en andere details te weten te komen. De activiteit zelf duurt 2 uur (6 holes) of 3 uur (9 holes) en kan de hele week geboekt worden op flexibele uren, behalve op zondag. Er geldt een minimum van 10 en een maximum van 100 personen.