Ervaringen
City Golf

Sla een hole-in-town op de mooiste plekjes in het Waasland

Antwerpen
Personen
8 - 280
Straat + huisnummer
Jozef de Bomstraat 74
2018 Antwerpen
E-mail
Telefoonnummer
+32 498 39 56 94
Link

Een balletje slaan op de iconische Grote Markt in Sint-Niklaas? Of kies je eerder voor een kasteeldomein of oorlogsfort? Het kan allemaal! City Golf is dé activiteit bij uitstek voor wie houdt van ontspanning, gecombineerd met een streepje geschiedenis en cultuur.

Meesterlijke topcombinatie

Het Waasland heeft met z’n rijke geschiedenis geen introductie meer nodig. Hordes toeristen bezoeken de mooiste plekjes en gebouwen en ook Waaslanders zelf prijzen zich gelukkig met de schoonheid van de streek. Je vindt er alles van geschiedenis tot cultuur en plezier, en City Golf weet die drie elementen meesterlijk te combineren.

Stel je maar eens voor: je geeft het beste van jezelf tijdens een ontspannend potje golf, terwijl je op ontdekkingsreis gaat doorheen het historische Fort Liefkenshoek, een stad zoals Lokeren of Sint-Niklaas, of een andere heerlijke Wase locatie. Het beste van twee werelden, want je wandelt langs schitterende highlights en bezienswaardigheden terwijl je tussendoor geniet van een streepje spelplezier.

Waasland-Citygolf-Sint-Niklaas.jpg

De stad als jouw spelterrein

Het begon allemaal in 2007 als een uit de hand gelopen studentengrap, maar vandaag is City Golf tours uitgegroeid tot één van de meest populaire activiteiten die vooral gezinnen, verenigingen en bedrijven kunnen smaken. Je ontdekt een stad of locatie op een unieke manier: in plaats van een klassieke begeleide wandeling, deelt een ervaren gids leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden, terwijl je je onderweg waagt aan een potje stadsgolf.

En die stadsgolf kan op verschillende manieren. City Golf tours zet in op een hoge flexibiliteit, omdat elke vriendengroep, elk gezin of bedrijf tenslotte anders is. Zo kan je kiezen tussen 6 holes die je in 2 uur in een lus door de stad leiden of 9 holes die je 3 uur lang amusement bieden. Uiteraard kan je regelmatig pauzeren, om gezellig na te praten (of jezelf tot winnaar te kronen).

Waasland-Citygolf_Beveren.jpg

Bijzondere locaties en formules

Eén van de schitterende Wase locaties om mee uit te pakken, is Fort Liefkenshoek. Bijzonder op zichzelf, maar uitzonderlijk met een City Golf tour. Ontdek het boeiende oorlogsdomein, dompel jezelf onder in de bewogen geschiedenis en stel al je vragen aan de begeleiding. En dat allemaal met een ontspannend partijtje fortgolf als intermezzo. Of is voetbalgolf meer jouw ding?Ja, je leest het goed! De grote aanpasbaarheid voor elke groep werd al snel een inspiratiebron om nieuwe formules aan te bieden, waardoor City Foot Golf werd geboren. Voetballiefhebbers kunnen volledig hun hartje ophalen tijdens deze tour, waar je op 6 verschillende plaatsen de voetbal door het golfballetje vervangt. Je speelt in twee ploegen en neemt het op tegen elkaar in een soort voetbalmatch met een boeiend geschiedenissausje erover.

Waasland_citygolf_Lokeren.jpg

Golven en biertjes degusteren

Maar niet getreurd, want naast sportievelingen kunnen ook bierliefhebbers zich wagen aan een potje stadsgolf. Haast je naar Lokeren voor City Beer Golf: tijdens deze variant combineer je de tour met het spel en lekkere, Lokerse streekbiertjes in de meest authentieke cafés. De tocht leidt je langs 4 holes en een degustatie van 3 streekbiertjes. Wie geen bier drinkt is uiteraard ook meer dan welkom, want je kan gerust iets anders of alcoholvrij drinken. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, families en vriendengroepen die eens iets anders en origineels willen om zich te amuseren.

Waasland_Citygolf-Temse.jpg

Alles nog even op een rijtje

Laat je in ieder geval niet afschrikken door het ontbreken van golf-, voetbal- of bierdegustatietalent. City Golf is er voor iedereen, om op een laagdrempelige, originele en speelse manier het Waasland te ontdekken. Je kan City Golf beleven in Fort Liefkenshoek, in het centrum van Beveren, in Sint-Niklaas, in Lokeren en in Temse.

  • Fort Liefkenshoek (Beveren): City Golf, City Foot Golf (vertreklocatie Fort Liefkenshoek, Ketenislaan 4 - 9130 Kallo)
  • Beveren: City Golf (vertreklocatie Toerisme Beveren)
  • Sint-Niklaas: City Golf, City Foot Golf (vertreklocatie Toerisme Sint-Niklaas)
  • Lokeren: City Golf, City Beer Golf, City Foot Golf (vertreklocatie Toerisme Lokeren)
  • Temse: City Golf, City Foot Golf (vertreklocatie Toerisme Temse)

Neem gerust een kijkje op de website www.city-golf.be om per locatie de tarieven en andere details te weten te komen. De activiteit zelf duurt 2 uur (6 holes) of 3 uur (9 holes) en kan je de hele week boeken op flexibele uren, met een minimum van 8 en een maximum van 280 personen.