Fiets door contrastrijk Waasland

Fiets door contrastrijk Waasland

Ontdek 4 routes

Omdat het gezond is. Omdat je af en toe al graag een keertje doortrapt. Omdat de haven nu eenmaal een coole plek is om te ontdekken. Omdat je niets anders te doen hebt. Of omdat een charmante-en toch-licht-chaotische-mengeling tussen industriƫle mastodonten en lieflijke natuur een gedroomde zondagnamiddaginvulling voor je is.

Wat je motivatie ook is om op je fiets door het Waasland te peddelen, kom gerust eens uitwaaien in de streek. Er is genoeg te zien. En we hebben zelfs een overzichtelijk netwerk aan fietslussen voor je uitgerold. Handig!

4 fietsroutes dwars door haven, landbouw en natuur

Smeer de beentjes in, trek de zeemvel tussen je benen tiptop en kruip je koersfiets op. Of hou het stijlvol en sjees met je elektrische fiets kilometers ver langsheen groene polders en bedrijvige fabrieksgebouwen. In het Waasland fiets je zoals je bent. Als je maar goesting hebt om te verkennen. En om de platgetreden paden te laten voor wat ze zijn. Dan zit je hier goed.

Lijstjes zijn helemaal trendy tegenwoordig. Dus hebben we er eentje voor jou voorzien. 5 fietsroutes die de schoonste natuur afwisselen met ruige havengezichten. Met pijltjes, kleurcodes en routeaanwijzers en al! Het enige wat jij hoeft te doen, is op de trappers stappen.

Hopla, de fiets op!

Je ziet, het Waasland heeft keuze te over als het aankomt op ontspannende fietsroutes. Als je onderweg de pedalen kwijtgeraakt, is dat ook geen ramp. Af en toe wegfietsen van het normale leven kan ook eens deugd doen, toch?