Ontbijtmanden bestellen in het Waasland

Ontbijtmanden bestellen in het Waasland

Verwennerij op de vroege ochtend

Het ontbijt, een goed begin van de dag. Hoe fijn is het om op zondag of op je verjaardag een heerlijke ontbijtmand te krijgen? Gevuld met verse jus, luxe beleg, eitjes en knapperige brood. Om lekker thuis van te genieten in je badjas of pyjama. Zonder dat je zelf boodschappen haalt of het klaar moet maken.

Laat je de ontbijtmand thuis bezorgen, dan hoef je er niet eens de deur voor uit. Wat een verwennerij! Tal van traiteurs, bakkerijen, restaurants en lunchrooms in het Waasland bieden deze mogelijkheid. Allemaal even lekker.

Bekijk het overzicht hieronder en verras jezelf of iemand anders met een lekker afhaalontbijt.

Potvolkoffie ontbijtbox Lokeren
Potvolkoffie Ontbijtbox Lokeren

1. Ontbijt bestellen in Lokeren

Bij traiteur Jean weten ze wel wat ‘le bon gout’ is. Op speciale feestdagen bestel je hier een smakelijk ontbijt met allerlei hartige en zoete delicatessen. Er is een aparte kidszak te bestellen voor kleine lekkerbekken die geen spannend beleg lusten. Ze zetten het netjes voor de deur, zonder je wakker te maken. Kan jij lekker uitslapen en daarna meteen aanvallen. 

2. Ontbijtmand laten bezorgen in Beveren

Heerlijk, kraakvers en met ambacht. Open je een ontbijtbox van Koekendoos dan verschijnt er zeker een glimlach van oor tot oor. Prachtig gepresenteerd en vol lekkers. Heb je echt iets te vieren? Kies dan de spetterende koekendoos. Uiteraard met champagne. Je kinderen zijn blij verrast met de vrolijke kidsversie. Zo genieten zij volop mee van het feestelijke ochtendmoment. De ontbijtboxen zijn bijna alle dagen van de week te bestellen. En, helemaal fijn, ze leveren met liefde tot aan je deur.

Puur B Ontbijtbox
Puur B ontbijtbox

3. Ontbijtboxen in Waasmunster

Bij Bakkerij Ter Heide is het op zondag voor dag en dauw al een drukte van jewelste. Want dan is het weer tijd voor de zogenaamde koekenronde. In alle vroegte gaan ze op pad om de ontbijtmanden vol vers gebakken broodjes bij de mensen thuis af te leveren. Jij slaapt uit en geniet daarna van een heerlijk ontbijt. Natuurlijk compleet met koekjes én een krant. Een lekker lui begin van de zondag. Voor jou althans, niet voor de bakker.

Hou je meer van chocolade dan van koek? Bij Puur B weten ze hier wel raad mee. Daar stoppen ze deze ambachtelijke lekkernij in alle ontbijt- en brunchboxen. Want zonder chocolade is een maaltijd niet compleet. Je hebt keuze uit drie soorten huisbereide ontbijtjes. Ook zij bezorgen je ontbijtmand aan huis. 

4. Ontbijt aan huis in Lochristi

De naam van de traiteur zegt genoeg. De mensen van Restaurant Bij U thuis bieden gastronomie in jouw eigen keuken. Je hoeft alleen de mand maar uit te pakken en je dus niet meer uit te sloven achter het fornuis. Stel zelf je droomontbijt samen of bestel op feestdagen zoals Moederdag en Vaderdag de speciaal samengestelde ontbijtmand. Ze bezorgen ook aan huis. Wie dekt de tafel?

ontbijtmand Smakie.jpg

5. Verwenontbijt in Sint-Niklaas

Sneeën houthakkersbrood, pancake met blauwe bessen en couscous. Ga je al watertanden? Het zijn zomaar een paar heerlijkheden uit de bijzondere brunchbox van ontbijt- en brunchbar Den Biko. De box is verkrijgbaar op vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt zelfs een fles cava toevoegen als je iets te vieren hebt. En wil je een vegan versie, dan maken ze die met plezier voor je klaar. Afhalen kan in de koffiebar. Maar of je dan nog naar huis wilt om te ontbijten is de vraag. Het is hier namelijk heel gezellig. Misschien toch veiliger om de box thuis te laten bezorgen dus. Smakelijk!

lekkerbekje 2.jpg

7. Ontbijtmanden in Wachtebeke

Bij ’t Lekkerbekje weten ze wel wat lekker is. Bestel een ontbijtmand vol vers fruit, yoghurt en knapperige broodjes. Op feestdagen maken ze de mand extra bijzonder met zoete lekkernijen. We willen je wel alvast even waarschuwen voor als je de mand gaat afhalen. Houd er rekening mee dat de pralines en gebakjes in de vitrine onweerstaanbaar zijn. Die moeten gewoon mee naar huis. Om ’s middags lekker verder te genieten.