Vakantiewoning Huize Bettekom

Een verblijf in Tielrode, omringd door natuur

Temse
Capaciteit
1 - 10 Personen
Straat + huisnummer
BETTEHEMSTRAAT 12
9140 Temse
E-mail
Telefoonnummer
+32 495 46 44 23
Link

Aan de monding waar de Durme en de Schelde samenkomen, vind je Huize Bettekom. Een alleenstaand vakantiehuis in het pittoreske Tielrode waar je met het ganse gezin of een groep vriend(inn)en kan genieten van het Waasland.

Tielrode staat bekend als het prieeltje van het Waasland. Het is dan ook perfect om tot rust te komen en als vertrekpunt te gebruiken om de regio te verkennen. Huize Bettekom biedt je een volledig ingericht pand waar je met 10 volwassenen kan overnachten. Door de ligging aan de monding van de Durme en de Schelde zijn er tal van activiteiten, natuurgebieden en wandelingen om te doen in de buurt.

Met vriend(inn)en of familie

Huize Bettekom biedt 4 slaapkamers van 2 tot 4 personen waar ook nog steeds plaats is om een kinderbedje bij te zetten. Het huis beschikt nog over 2 badkamers die volledig zijn uitgerust met een bad, een douche en een toilet. Genoeg plaats om er even met je familie of een groep vriend(inn)en op uit te trekken.

De accommodatie geeft je een huiselijk gevoel. De keuken heeft alle benodigdheden zodat je steeds ter plaatse eten kan klaarmaken. Eten en ‘s avonds uitblazen kan in de ruime, maar gezellige leefruimte waar zich ook het salon bevindt.

Buiten is de grote tuin waar de kinderen zich kunnen amuseren in de speelweide met verschillende speeltuigen. Je vindt er eveneens verschillende neerhofdieren zoals kippen, ganzen en fazanten. De bloemenweide is dan weer mooi om door te wandelen of om even tot rust te komen.

Er is ook een parking aanwezig die plaats biedt aan 5 auto’s.

Waasland Tielrode Huize Bettekom slaapkamer1.jpg
Waasland Tielrode Huize Bettekom salon.jpg
Waasland Tielrode Huize Bettekom speeltuin.JPG

Natuur in overvloed

Je kan te voet mooie wandelingenmaken door verschillende beschermde natuurgebieden. Die groene aders van het Waasland zijn allen biotopen die een waaier aan diersoorten huisvesten.

Zo heb je de Roomacker, een provinciaal domein van 12 hectare groot, waar je elke dag van zonsopgang tot zonsondergang kan gaan wandelen langs de 3 vijvers. Naast die vijvers, die vroeger kleiputten waren, zijn er ook 4 poelen aangelegd waar amfibieën zich thuisvoelen. Je vindt er onder andere de zeldzame kamsalamander, een beschermde diersoort in Europa.

Tielrode Broek en de Paardenpolder nemen je dan weer mee langs de oevers van de Schelde en de Durme. Met een kleine veerboot maak je de oversteek naar De Bunt, een natuurgebied dat onder water komt te staan wanneer het waterniveau van de rivieren sterk stijgt. Op die manier biedt het bescherming voor de omliggende dorpen en is het een speelterrein voor verschillende soorten watervogels.

Waasland Tielrode Huize Bettekom vakantiewoning en parking.JPG
Waasland Tielrode Huize Bettekom woonkamer.jpg
Waasland Tielrode Huize Bettekom slaapkamer 2.jpg

Met de fiets of de auto

Als je het wat verder wenst te zoeken, kan je in de omgeving vele fietsroutes ontdekken waarvan er verschillende enkele meters van het huis zelf passeren. Je trekt zelf door de omliggende dorpen als Temse, Hamme en Waasmunster.

Met de auto geraak je heel snel in grotere steden zoals Sint-Niklaas, Lokeren en Mechelen. Zelfs Antwerpen, Gent en Brussel bereik je in minder dan een half uur.