B&B De Perenboom

Een pittoreske B&B met wellness in Belsele

Sint-Niklaas
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
ARKESTRAAT 30
9111 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 494 66 27 10
Reservation
Online boeken
Link

Op de site van een oude perenboomgaard bevindt zich een rustige B&B. De opgeknapte hoeve met oude en authentieke elementen ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Sint-Niklaas. De Perenboom is de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen

B&B de Perenboom biedt twee kamers aan waar je met maximum vier personen kan overnachten. Je beschikt over je eigen badkamer, een zithoek en gratis wifi. Je hebt de keuze uit een kamer met twee queensize bedden of eentje met een queensize bed, vergezeld door nog twee éénpersoonsbedden.

Je vindt in de B&B ook een zaaltje dat je kan gebruiken voor feestjes of vergaderingen.

B&B De Perenboom_Belsele familie.jpg
B&B De Perenboom_Belsele kamer 3.jpg
B&B Perenboom badkamer.jpg
B&B De Perenboom_Belsele kamer 2.jpg

Arrangementen

Buiten een rustige overnachting in een ruime kamer, biedt de Perenboom ook nog twee arrangementen aan om jezelf te laten verwennen. Zo krijg je via het arrangement ‘Herbronnen’ dagtoegang tot de wellness Thermen Katara die zich op 1 kilometer van de B&B bevindt. Daar verwelkomen ze je dan met een glaasje cava of een mocktail.

Het tweede arrangement, Tao Pure & Fun, geeft je vrij gebruik van de thermen en het bijhorende badhuis en laat je genieten van een massage van het gelaat, de rug, de nek en de schouders. De overnachting is uiteraard ook inbegrepen.

Bij de beide opties voorziet de Perenboom ook een uitgebreid, zelfgemaakt ontbijt om de dag goed te beginnen.

B&B De Perenboom Belsele bed
B&B Perenboom Belsele

Gezellig genieten

In de regio rond de B&B bevinden zich talrijke natuurroutes die je te voet of met de fiets kan volgen. Mocht je over een paard beschikken, stelt de Perenboom zijn stallen en weides graag voor jou ter beschikking. De wandelingen zelf gaan van 6,5 km tot 25,5 km. Na de wandeling kan je uitblazen op het zonnige terras van de B&B of lekker gaan eten in één van de verschillende restaurants die zich op wandelafstand bevinden.

Buiten de mooie natuurwandelingen kan je in Belsele zelf rustig slenteren langs de verschillende, gezellige boetiekjes die het dorp te bieden heeft. Als je liever uitgebreider gaat shoppen, kan je gemakkelijk naar het Waasland Shopping Center. Ook de winkelstraat in het centrum van Sint-Niklaas bevindt zich op slechts 5 minuten van de Perenboom.

B&B De Perenboom Belsele inkomhal
B&B De Perenboom Belsele paarden

Belsele en Sint-Niklaas

Shoppen is niet het enige dat je kan doen in Sint-Niklaas. Het mooie neogotische gemeentehuis met belforttoren uit 1878 op de Grote Markt in het centrum is zeker een bezoekje waard. In het Provinciaal Domein De Ster kan je dan weer liggen op het strand, zwemmen in de zwemvijver en verschillende sporten uitoefenen. Vanuit het domein vertrekken ook verschillende wandelroutes.

In Belsele zelf vind je de brouwerij Boelens. Een ambachtelijk familiebedrijf dat met zijn honingbier, het Bieken, fans over de hele wereld aantrekt. Ook de brouwerij kan je uiteraard bezoeken.