Hotel Serwir

Stijlvolle ontmoetingsplek voor fijnproevers in Sint-Niklaas

Sint-Niklaas
Capaciteit
1 - 160 Personen
Straat + huisnummer
KONINGIN ASTRIDLAAN 57
9100 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 3 778 05 11
Reservation
Online boeken
Link

Weekendje weg in het Waasland of voor het werk naar de meest polderende regio van ’t land? Centraal gelegen in het hartje van Sint-Niklaas vinden toeristen én zakenlui precies wat ze zoeken in Hotel Serwir. 
Maak je klaar voor een heerlijk verblijf waar rust, gastronomie en ontmoetingen de toon zetten. 

Onder de mensen of mensenmoe?

Zin om gezellig onder de mensen te komen? Of verkies je liever de absolute rust van een prachtige suite – waarin je de wereld even kan buitensluiten? 

De keuze is hier aan jou. Een fijne brasserie, tintelende feestzalen en gerieflijke vergaderzalen vormen de ideale decors voor activiteiten waarna je perfect voldaan neerzijgt in één van de wondermooie kamers.

Waasland_Hotel Serwir_Sint-Niklaas.jpg
Kamer 1_L2A3697.jpg

Herbronning met vier sterren

Vier sterren, dat betekent uiteraard: een uiterst gastvrij onthaal, een onberispelijke accommodatie, hoogwaardige culinaire verwennerijen en een sfeer die perfect is voor zowel private als zakelijke aangelegenheden. Maar dat is natuurlijk niet alles.

In Hotel Serwir staat vooral de meer dan geslaagde combinatie van dat alles centraal. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen zijn of haar netwerk uitbreidt in een geheel vrijblijvend, ongedwongen kader. Niet voor niets groeit het klantenbestand aan trouwe gasten snel. En vinden gezelschappen en bedrijven die hier onvergetelijke feesten, seminaries of meetings willen laten plaatsvinden vlot de weg naar het mooie hotel. Ook voor banketten, recepties, personeelsfeesten en huwelijksfeesten is dit wellicht de beste locatie in heel het Waasland. Mensen dicht bij elkaar of bij zichzelf brengen: dát is hoe ze hier vier sterren moeiteloos verdienen.

waasland_hotel serwir_sint-niklaas4.jpg
sint-niklaas_-_hotel_serwir_4.jpg
sint-niklaas_-_hotel_serwir_2.jpg

Centraal gelegen en dus optimaal bereikbaar

Sint-Niklaas bruist van het leven. Dat heeft het te danken aan de eigen economische en culturele troeven. In het verleden hadden ze hier een bloeiende industrie, waar je vandaag nog de monumentale relikwieën van in het straatbeeld ziet. Maar ook de sprankelende couleur locale speelt een grote rol. De markt van de stad wordt alom geprezen als de grootste (en mooiste) van het land. Maar natuurlijk is ook de centrale ligging ,midden in de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent, een groot pluspunt voor iedereen die de stad én de wijde regio wilt ontdekken.

Vanuit het hele land hoeft niemand zich in onmogelijke bochten te wringen om deze plek te bereiken. Ideaal wanneer je publiek, gezelschap of zakenpartners zich over heel Vlaanderen en daarbuiten bevinden.

Hotel Serwir in een notendop

Hotel Serwir is een hotspot waar elke jaar tal van toeristen, zakenlui en plaatselijke feestvierders in de allerbeste omstandigheden ontvangen worden.

Het hotel legt maar liefst meer dan 150 personen zorgzaam te slapen in één van de 78 onberispelijke en hoogst aangename viersterrenkamers. Er zijn opties voor ieders budget: van de gerieflijke Comfort kamers tot de exclusieve Superior suites; allemaal zijn ze hun vier sterren meer dan waard. 

waasland_hotel serwir_sint-niklaas3.jpg
feestzaal serwir13200.jpg
sint-niklaas_-_hotel_serwir_1.jpg

Bruist van het leven

Deze plek lééft. In de brasserie, waar de lekkerste gerechten op je bord worden getoverd, valt er altijd wel iets te beleven. Het is een plezierige eetgelegenheid die moeiteloos over de hoogste lat springt als het aankomt op verwennerij, sfeer en gezelligheid.

Een receptie, feestje, of evenement gepland? De feestzaal leent zich tot onvergetelijke momenten voor al je genodigden. De extra grandeur krijg je er gratis bij. Zo wordt jouw event sowieso een voltreffer.

sint-niklaas_-_hotel_serwir_3.jpg

Vergaderen kan ook al

In de volledig uitgeruste vergaderzalen wordt elk seminarie ondersteund voor maximale efficiëntie en vooral: gezelligheid. Het team van het hotel staat uiteraard klaar om alles voor je te regelen. Haperende beamers? Nee, hoor. Een vlotte organisatie, vriendelijke medewerkers, een professioneel onthaal én een drank- en hapjesformule op maat – dat dan weer wel. 

Zo zie je maar: je hoeft dus zelfs niet te overnachten in dit hotel om de gunstige impact op je bedrijf of projecten te ervaren.

vidtspark.jpg
Waasland_Stadhuis_Sint-Niklaas.png

Tripje in de omgeving

Even de mooie ruimere omgeving verkennen? Dan kan je bij Hotel Serwir jouw stalen ros huren waarmee je makkelijk een tocht op jouw maat en die van je gezelschap onderneemt. Dit is het Waasland; wees dus maar zeker dat zo’n gezonde escapade in deze uiterst mooie omgeving je batterijen weer helemaal oplaadt.

Boek jouw kamer vandaag nog

Wil je het Waasland komen ontdekken én overnachting in stijl – niet zomaar stijl, maar viersterrenstijl? Dan zit het bij Hotel Serwir wel snor. Boek jouw verblijf via de website van het hotel. Je vindt er ook alle info die je zoekt over prijzen en beschikbaarheden.