Vakantiewoning het Mini Huisje

Gelegen tussen de velden en akkers van Lokeren

Lokeren
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
HILLARESTRAAT 121
9160 Lokeren
E-mail
Telefoonnummer
+32 497 43 91 57
Link

De Landelijke Omheining in Lokeren beschikt over een jeugdverblijf op een kampeerboerderij, maar ook over het ‘Mini Huisje’. Het Mini huisje is een rustig gelegen vakantiewoning voor 1 tot 4 personen. Deze accommodatie heeft een eigen omheinde tuin en parkeerplaats die je kan gebruiken. Het verblijf is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Het Mini Huisje heeft een slaapkamer en een zitkamer met slaapbank voor twee personen. Daarnaast kan je naar hartelust koken in de volledig ingerichte keuken. De woning is uitgerust met een eigen badkamer met inloopdouche en wc. Verder kan je in het huis ook gebruik maken van een wasmachine en droogkast.

Waasland De Landelijke omheining huisje Lokeren6.JPG
Waasland De Landelijke omheining huisje Lokeren1.JPG
Waasland De Landelijke omheining huisje Lokeren9.JPG

Wat doen op de kampeerboerderij

Het klinkt cliché, maar de kampeerboerderij is ideaal voor jong én oud. Dat komt door de perfecte mix tussen rust in het midden van de natuur en een omgeving vol activiteiten. De ligging zorgt niet alleen voor wat rust, maar brengt ook heel wat activiteiten met zich mee.

Op het terrein tref je heel wat weides aan met allerlei leuke dieren zoals dwerggeitjes, kippen, schapen, konijnen, shetlandpony’s en eenden. Ideaal voor wie met kinderen het verblijf boekt. Let wel op: als je de ponyweide op wil, moet je dat eerst even aangeven. Een worteltje geven aan de draad kan wel op elk moment. Op de boerderij leven ook nog andere dieren waaronder de twee Berner Sennenhonden.

Om je overnachting helemaal compleet te maken, kan je ‘s avonds verzamelen rond het kampvuur. Hiervoor moet je zelfs geen aanvraag doen, want de boerderij kreeg hier een jaarvergunning voor.

De Landelijke Omheining Lokeren
De Landelijke Omheining Lokeren

Wat te doen in de buurt

Je vindt het verblijf tussen groene velden en akkers op minder dan 3 kilometer van het centrum van Lokeren. Na een korte wandeltocht ben je al in de stad en kan je hier heel wat bezienswaardigheden bezoeken.

Op wandelafstand heb je ook nog een park, een bos en vlakbij ook nog het natuurreservaat Molsbroek dat perfect is voor wie op verkenning wil.
Als je liever de fiets opstapt, kan je ook iets verder gaan en een uitje plannen naar het Provinciaal domein Puyenbroeck, Nieuwdonk, Donkmeer en Eendenkooi. Je vervelen zal je zeker niet doen.

Voor een schappelijke prijs verblijf je al in deze accommodatie. Wie langer wil blijven verblijven in het Mini Huisje geniet ook van een fijne korting. De locatie is trouwens goed bereikbaar, ook met de trein.

Waasland De Landelijke omheining huisje Lokeren10.JPG
Waasland De Landelijke omheining huisje Lokeren4.jpg
Waasland De Landelijke omheining huisje Lokeren7.JPG