Vakantiewoning Pillendijkhof

Logeer in het polderlandschap van Kieldrecht

Beveren-Waas
Capaciteit
1 - 2 Personen
Straat + huisnummer
NIEUW-ARENBERGSTRAAT 2
9130 Beveren-Waas
E-mail
Telefoonnummer
0473501888
Reservation
Online boeken
Link

Heerlijk fietsen in de schaduw van de Antwerpse haven of heerlijk verzonken genieten van het weidse polderzicht? Dan ben je kind aan huis in Pillendijkhof. Deze aangename gastenverblijf is perfect om even ver weg van de dagdagelijkse routine de batterijen terug helemaal op te laden.

Vanuit het gastenverblijf kan je verschillende wandelingen en fietstochten plannen. Dat is ook niet verwonderlijk in deze groene omgeving aan de linkeroever van de Schelde. Als kers op de kaart krijg je er de Hollandse gezelligheid op enkele meters voor je deur er bovenop!

Welkom tussen de polders

Hou jou net als gastvrouw- en heer Mieke en Kris van een rustig plekje voor jezelf? Dan is Pillendijkhof het geschikte verblijf. De eigenaars zorgden voor een stekje waar je volledig je zelf kan zijn. Je hebt dan ook het volledig huisje voor jou alleen. Wat een luxe!

Geen stress als je wat later zou aankomen: je kan eigenhandig inchecken. Natuurlijk staan Mieke en Kris altijd klaar om je te helpen en je wegwijs te maken doorheen het Waasland. De filosofie ‘de gast is de baas’ geldt hier voor de volle 100%!

 

Zalig ontspannen

Lekker knus een boek lezen aan de open haard of een wijntje sippen op het terras: hier leef je als god in het Waasland. Gouden lepeltjes met rijstpap achterwege gelaten, zijn alle voorzieningen aanwezig om je verblijf in alle comfort te laten verlopen.

Na een lekker nachtje slapen neem je verfrissende douche en maak je een heerlijk ontbijt in de keuken. Verse koffiekoeken, fijne vleeswaren en ander lekkers vind je allemaal in de lokale buurtwinkels. Schuif je liever je voetjes onder tafel? Het restaurant De Grote Geule en frituur De Frietbar liggen beide op wandelafstand.

Zit niet in met je ecologische voetafdruk. Je kan hier namelijk op beide oren slapen. Met de warmtepomp en zonnepanelen is het huisje quasi zelfvoorzienend als het op energie aankomt.

Stappen en trappen

Die polders waar je op kijkt, die nodigen toch uit om de natuur in te trekken? Vanuit Kieldrecht ben je dan ook in geen tijd aan het fietsknooppuntennetwerk en de start van een aantal niet te missen wandelingen.

  • De omgeving rond Kieldrecht is met zijn polders en kreken een waterrijk lust voor het oog. Volgens ons is de Kieldrechtse Kreek wandelroute de uitgelezen manier om van dit mooi landschap te genieten.
  • Fietsers die deze natuurpracht willen intrekken en de geschiedenis van het grensgebied willen induiken, zijn even zoet met de fietsroute Langs de Linie.
  • Of verken het achterland van de Antwerpse Haven, of zeg liever ‘de Waaslandhaven’. Volgende blikvangers mag je verwachten op de fietstocht: de grootste sluis ter wereld (Kieldrechtsluis), het oude Doel en Fort Liefkenshoek. Een stevige boterham. Wel eentje vol afwisseling!

Zeeuws-Vlaanderen in de achtertuin

Ruik je Nederland al? Veel kans van wel. De grens ligt hier namelijk letterlijk in de achtertuin. Zelfs Kieldrecht loopt helemaal over in het Nederlandse grensdorpje Nieuw Namen. Laat deze ‘scheidingslijn’ je niet tegenhouden om even over de grens te hoppen. Er is van alles te zien en te doen.

Op een kwartiertje rijden vind je de vestingstad Hulst. Dit gezellig stadje met bourgondische sfeer is volgens de epos de stad van Reynaert de Vos. Op zondag kan je er aangenaam winkelen.

Trek je liever de natuur in op en rond de grens? Begin dan bij knooppunt 10 of 12 met de ‘Beyond Borders’-fietsroute. De fietstocht voert je langs het spookdorp Doel, het natuurgebied van Het Verdronken Land van Saeftinghe en kleine gehuchtjes van Oost-Zeeuws-Vlaanderen.

 

Boek meteen jouw verblijf

Wil je even onthaasten tussen de polders? Boek dan nu jouw verblijf in het gastenverblijf Pillendijkhof. Surf voor meer info, beschikbaarheden en boeking naar de website.