Creative Minds

Kom nieuwe ideeën opdoen in het Waasland. Niet alleen onze rust en ruimte geven je creativiteit een zetje, maar ook de vele culturele schatten.

Geloof je ogen niet bij de Verbeke Foundation, volg een rondleiding door SteM of laat je meevoeren in het Park van Beervelde. Liever wat actiever? Pak lekker de fiets en rij de speciale creative minds route. Prikkel je smaakpapillen bij een van de culinaire restaurants of overnacht bij een hotel mét art galerie.

Na een dagje of weekend pauze in het Waasland kun je er weer met frisse inzichten tegenaan!

Ontdek creatief Waasland, bekijk alvast de video

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Inspirerende activiteiten

Van interessante rondleidingen in musea tot fietsroutes door en voor creatieve geesten. In het Waasland zijn volop activiteiten en evenementen die je creativiteit voeden.  We selecteerden er vier voor je. Prikkel je zintuigen!

Smaakvol overnachten

Een weekendje weg in een stijlvolle omgeving? Dan moet je toch Ceder10 eens nader bekijken. In coronatijden een vakantiewoning, maar daarna opnieuw een prachtige B&B waar je verzekerd bent van een warme ontvangst.
En vooral... een heel lekkere keuken!

Kunst in de ruimte

Graffiti in de grootste sluis ter wereld, schoonheid en provocatie bij een private kunstsite en een eeuwenoud kasteelpark met magnifieke architectuur. Waasland heeft het. Je kijkt hier je ogen uit, gewoon in de buitenlucht.