B&B Carisma

Pure rust op een boogscheut van de stad

Lochristi
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
STEENAKKERLAAN 14
9080 Lochristi
E-mail
Telefoonnummer
+32 485 53 89 14
Link

Ben je klaar voor een weekendje zuivere ontspanning, of juist een goedgevulde dag vol wandel- en fietstochten, cultuur en culinair genot? B&B Carisma biedt het allemaal! Hier kom je volledig tot rust terwijl je al volop uitstapjes plant naar musea, het bruisende Gentse uitgaansleven, de Antwerpse Meir of de Tuindagen van Beervelde.

B&B Carisma gevel.jpg

Huis in de klimop

Alles aan B&B C arisma straalt rust uit, van de met klimop bedekte gevel tot de prachtig verzorgde bloementuin waarop je kamer uitkijkt. De B&B ligt aan het eind van een doodlopende straat in een landelijke omgeving. Het enige wat je hier hoort, is het gezang van de merels en vinken in de ochtend.

Privacy en comfort gegarandeerd

Je hebt het volledige B&B-gedeelte voor jezelf. Er is maar één gastenverblijf, met twee slaapkamers voor in totaal vier personen. De kamers zijn bijzonder comfortabel en gezellig, met een ruime badkamer en een enorme inloop-regendouche als kers op de taart.

Ontbijt in de tuin

Het ontbijt is al meteen het hoogtepunt van je dag, met een uitgebreide keuze aan beleg, vers fruit, eitjes, zelfgemaakte jam, versgebakken broodjes en thee met munt van eigen kweek. Bij mooi weer kun je ontbijten in de zonnige veranda of in de tuin, omringd door de prachtige bloemen. Een belevenis op zich.

uitbaters Carisma-2.jpg

Maak kennis met Luk en Karolien

Luk en Karolien wonen hier al bijna 40 jaar. Ze hebben hun karaktervolle woning zelf gebouwd. Nu de kinderen het huis uit zijn, zien ze Carisma eerder als een hobby en dat merk je. De ontvangst is heel hartelijk. Fietsen kun je veilig in de garage zetten, baby’s zijn heel welkom en niets is hen te veel gevraagd: ze geven graag tips over bezienswaardigheden en helpen je met plezier om je fiets- en wandeltochten uit te stippelen. Platte band tijdens een fietstochtje? Dan komt Luk je gewoon ophalen!

Alles dichtbij

De landelijke rust rondom B&B Carisma doet anders vermoeden, maar dit is de perfecte uitvalsbasis voor honderden uitstappen. Cultuurstad Gent ligt vlakbij en ook Antwerpen, Brussel, Brugge en Oostende zijn vlot bereikbaar. De opritten naar de E17 en de E40 liggen op nog geen tien minuten van de B&B. Liever fietsen of wandelen? Dat kan! Het huis ligt vlak bij verschillende pittoreske fiets- en wandelroutes.

Parelvissen in de buurt

Natuurlijk is er ook in de directe buurt veel te zien. Het centrum van Lochristi, met zijn mooie winkels en gezellige cafeetjes, is een steenworp ver. Je logeert hier in de Waaslandse bloemenstreek, een eigenzinnige regio vol verborgen parels, maar ook het Scheldeland en de Leiestreek zijn goed bereikbaar. Carisma ligt centraal tussen het park van Beervelde en het Provinciaal Domein Puyenbroeck, met bossen, zwembaden en zelfs een golflinks! In de onmiddellijke buurt zijn verschillende restaurants te vinden, van gezellig tot culinair hoogstaand.

Ontsnap uit de hectiek van alledag

Karolien en Luk heten je hartelijk welkom in de familiale B&B Carisma. Ben je toe aan een ontspannen verblijf in jouw home away from home? Google Carisma Lochristi voor meer info over prijzen en beschikbaarheden!