B&B Vienna

Gerenoveerd herenhuis rechtover het station van Lokeren

Lokeren
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
Stationsplein 7 bus A101
9160 Lokeren
E-mail
Telefoonnummer
+32 486 89 73 98
Link

Jezelf verwennen voor de volle 200 procent? Culinaire smaakpapillen prikkelen, zalig dromen en het gevarieerde Waasland induiken: dit alles staat je te wachten in B&B Vienna.

De Durmestad is de perfecte uitvalsbasis om op stap te gaan in het Waasland. Zelfs al kom je met de trein. De B&B ligt namelijk vlak aan het station van Lokeren. Zie het als tip om zonder al te veel filestress een weekendje of midweek weg aan te vangen.

B&B Vienna kamer
B&B Vienna

Zorgeloos uitslapen

Gastvrouw en -heer van dienst Connie en Bernard kozen ervoor om voluit de kaart te trekken van luxe. De kleinschaligheid van de B&B blijft behouden. Hierdoor zal je bij een verblijf in een van de kamers van B&B Vienna in de watten gelegd worden.

  • Luxueus overnachten met z’n tweetjes doe je in The Suite. Het moderne design en faciliteiten zoals eigen zithoek, bureau, airco, wifi en televisie staan garant voor een comfortabel verblijf.
  • Wakker worden onder het gefluit van de vogeltjes in de tuin, dat is The View. De kamer is vergelijkbaar met die van The Suite, al krijg je het zicht over de tuin mee inbegrepen.

Verblijf je in een van de twee kamers? Dan krijg je ontbijt op de kamer. Als je de twee kamers neemt kunnen jullie samen ontbijten in het restaurant. Alles is dus inbegrepen voor een zorgeloze trip.

Culinaire verwennerij

Connie en Bernard baten in het herenhuis hun tweede geesteskindje Bistro Vienna uit. Gastheer Bernard is de ervaren chef van dienst en serveert een moderne, fijne keuken. De kleurrijke bordschikkingen alleen al zijn om van te smullen! Hou je vast, want je zal dubbel versteld staan van de verrukkelijke smaakcombinaties. Bistro Vienna prijkt dan ook trots in de Gault Millau-gids.

Waasland B&B Vienna Lokeren1.jpg
Waasland B&B Vienna Lokeren3.jpg
Waasland B&B Vienna Lokeren4.jpg

Codewoord: genieten!

Kers op de taart? Boek een arrangement met deugddoende wellness en een tafelreservatie voor een viergangenmenu in de bistro van B&B Vienna. Tijdens het wellnessarrangement mag je 2 uur gebruik maken van de privésauna bij de buren van City Relax.

Liever een bistrodiner alleen of langer in de sauna? Alles mag en kan. Vraag dus gerust meer info bij het gastkoppel Connie en Bernard voor een arrangement op maat.

 

De poort naar het Waasland

Lokeren is een stad waar de natuur nooit ver weg is. De geliefde plek om tot rust te komen is de combi van natuurgebieden De Buylaers en Het Molsbroek. Pluspunt: de start van de wandeling begint in het centrum van de stad.

Liever op culturele ontdekking? Mogelijkheden troef in Lokeren: van typische paardenworst proeven over een boottochtje op de Durme tot een onderdompeling in de Lokerse geschiedenis. De zoete bekken onder ons smelten ongetwijfeld voor de Chocoladewandeling, onze eigenste Belgische trots.

Al dat lekkers geeft natuurlijk ook de nodige energie om actief bezig te zijn. Calorieverbranders onder de calorieverbranders is een fietstocht langs de Schelde. Je maakt hem dankzij het uitgebreide knooppuntennetwerk natuurlijk zo zwaar en lang als je zelf wil. Een wandeling langs De Lokerse Moervaartmeersen kan dan weer op een iets gezapiger tempo.

 

Kom heerlijk logeren in B&B Vienna

Sint-Niklaas en het omringde Waasland verkennen doe je vol luxe en comfort vanuit B&B Vienna. Gun je een tripje: check dus snel de website van de bed and breakfast voor prijzen en meer informatie over de arrangementen. Natuurlijk kan je ook meteen je verblijf boeken.