B&B Fruithof Tack

Heerlijk slapen en onthaasten tussen de fruitbloesems

Sint-Gillis-Waas
Capaciteit
1 - 32 Personen
Accessibility
Toegankelijkheidslabel A
Straat + huisnummer
DOORNSTRAAT 64
9170 Sint-Gillis-Waas
E-mail
Telefoonnummer
0477371026
Reservation
Online boeken
Link

Ontwaken tussen de bloesems en de fruitbomen: het heeft zonder twijfel iets idyllisch. Op een boogscheut van Antwerpen, Gent, Hulst (NL) en Sint-Niklaas vind je B&B Fruithof Tack, een viersterren bed and breakfast met de luxe en service van een hotel. Als gast geniet je er samen met je gezin, vriendengroep of collega’s van het smaakvolle interieur, het zalige dakterras met verwarmd zwembad en ligweide, een infrarood cabine, een bar, … maar zéker en vooral ook van de mooie natuur en omgeving.

Al drie generaties lang beheert de familie Tack met hart en ziel haar ‘Fruithof Tack’: een prachtig, bloeiend fruitbedrijf, waar de heerlijkste appels en peren met zorg worden geteeld. De kamers dragen de namen van appels of peren die op het bedrijf geteeld worden of namen van Belgisch kleinfruit. Ze zijn geschilderd en gedecoreerd in harmonie met de naam en de kleur van de vrucht.

B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas Jonagored.jpg
B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas zwembad.jpg
B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas kamer1.jpg

Pure verwennerij

Bij B&B Fruithof Tack voorziet pure verwennerij op veel niveau’s. Of het nu genieten is van het uitgebreide ontbijt met verse en zelfgemaakte lekkernijen, of van het heerlijke dakterras met ligstoelen aan het zwembad, of van de wellness waar je bij gastvrouw Ann tot rust kan komen met een voetverzorging of een deugddoende voetreflexmassage. En dat allemaal terwijl de kids zich vermaken in de recreatieruimte, op de speelplaats met trampoline of tussen de fruitbomen.

B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas
B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas badkamer

Het Stropersbos in

Wil je zonder gemor de kinderen een dagje mee de natuur in slepen? Dat kan perfect in het Stropersbos. Hier kunnen klein én groot ravotten in het bos zoals dat nog te weinig gebeurt. Touwenparcours bouwen en kampen maken: hier moét alles kunnen. Daarnaast is het Stropersbos ook een uniek stukje natuur op de grens met Nederland. Het is een niet te missen natuurparel met zijn statige dreven, waardevolle elzenbroekbossen, open plekken met heide en grote grazers. Samen met de aanpalende groengebieden vormt het Stropersbos één van de grootste bos- en natuurcomplexen in Oost-Vlaanderen. Via tal van wandel- en fietsmogelijkheden maak je kennis met alle kanten van het bos.

 

Fietsen en wandelen tussen de fruitbomen

Als je dan al slaapt tussen de fruitbomen, waarom dan ook niet meteen de Fruitroute even verkennen? Deze bewegwijzerde route van ongeveer 9 kilometer brengt je langs verschillende appel- en peergaarden.

Tijdens de bloesemperiode (eind april - begin mei) is de fruitroute op zijn best. Je fietst of wandelt dan tussen de bloesemweelde en beleeft een intense bloemengeur. Maar niet getreurd, de route is het hele jaar door te volgen, en elk seizoen kent z’n eigen kleurenpalet en charme.

B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas terras.png
B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas kamer 2.jpg
B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas hert.jpg
B&B Fruithof Tack Sint-Gillis-Waas3.jpg

Op stap met koning Nobel

Koning Nobel, de leeuw uit het verhaal van Reynaert De Vos, is met plezier je gids op de Nobelroute die zich situeert in de centrale as van het Waasland. Vanuit Sint-Gillis gaat de tocht langs Sint-Niklaas en Belsele. Vervolgens loopt de route over Sint-Pauwels, Kemzeke en de bossen van Stekene voorbij de grens tot in het Zeeuws-Vlaamse Heikant. Het laatste stuk voert langs de boorden van het Stropersbos en een oude spoorwegbedding terug naar het vertrekpunt. Een aanrader.

 

Goed om weten

Sinds 2012 kreeg deze B&B verschillende labels toegekend waaronder: kindvriendelijk, beleef de landbouw, verblijf met karakter en fietsvriendelijk logies.

 

Wil je graag logeren op een unieke locatie? Dan is dit the place to be. Bekijk prijzen en beschikbaarheden op de website.