B&B De Arenberghoeve

De heerlijke charme van buitenlucht en boerenstiel in Kieldrecht

Beveren-Waas
Capaciteit
1 - 16 Personen
Accessibility
Toegankelijkheidslabel A
Straat + huisnummer
NIEUW-ARENBERGSTRAAT 8
9130 Beveren-Waas
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)476 31 88 10
Reservation
Online boeken
Link

Voel je soms ook die nood om je longen nog eens onbezorgd vol te pompen met gezonde buitenlucht? Of moet je dringend nog eens ontsnappen aan de drukte van het werk – of de drukte van samen met de kinderen té lang in één huis te zitten? Dan is een duik in de Waaslandse Polders simpelweg verplichte kost! 

Streekproducten à volonté

In de Arenberghoeve proef je met volle teugen van het echte boerenleven. Zo ver je kan kijken zie je alleen akkers en boerderijdieren. En uiteraard neem je die vergezichten in je op terwijl je geniet van de lekkerste ambachtelijke streekproducten. 
Mireille, Alexander en de kinderen hebben hier hun eigen kleine paradijsje geschapen, in het midden van het mooie Waasland. Er is nauwelijks een betere omgeving om je batterijen weer helemaal op te laden

Ontspannen tussen de actie

Jij vindt hier uiteraard de meest verkwikkende ontspanning. Maar vergis je niet: op de Arenberghoeve wordt er nog echt stevig gewerkt. Het is dus de ideale plek voor hoevetoerisme in zijn meest zuivere en deugddoende vorm. Hand aan de ploeg? ’t Zal wel zijn!

Je gastgezin leeft van de boerenstiel. Hier ben je dus een bevoorrechte getuige van het leven zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Werken op het ritme van de seizoenen, de dieren en de natuur in zijn geheel. Het is thuiskomen in een levensstijl die je bijna was vergeten. Maar we kunnen het je nu al verklappen: het doet deugd om daarin nog eens ondergedompeld te worden.

waasland_kieldrecht_arenberghoeve_alexander_oven.jpg
Waasland_Arenberghoeve 1.jpg

Van grond tot mond

Traditie en ambacht zijn hier nog altijd heilig. Dat uit zich in de visie die de Arenberghoeve tot een modern en verantwoord landbouwbedrijf maakt. De aandacht voor rijke smaak, gezondheid en eerlijke producten is daarom bijzonder groot. 

Het is de missie van je gastgezin om mensen bewust te maken van de grote inspanningen die hun sector levert om producten aan te bieden die bol staan van smaak en gezonde bouwstenen. Zo geniet jij volop van elke hap. In de wetenschap dat deze rijkdom rechtstreeks vanuit de aarde op je bord terechtkomt.

Echte landelijke gastvrijheid

De aandacht voor hun producten is recht evenredig met de focus op jouw comfort en voldoening. Hier word je doorheen je hele verblijf in de watten gelegd: van het welkomstdrankje tot het moment waarop je met een voldane glimlach weer afscheid neemt.

Die authentieke gastvrijheid is eveneens een typisch kenmerk van de streek. Het is zo’n troef die je tot in ieder detail van je verblijf zal voelen: de mensen, de gastenkamers, de accommodatie, de streek… hier voel je je iedere seconde een meer dan welkome eregast!

Waasland_Arenberghoeve 2.jpg
Waasland_Arenberghoeve 3.jpg

Vernoemd naar de streek

Elk van de 7 kamers ontleent haar naam aan deze prachtige polderstreek. In de zomer geniet je als een vorst op het heerlijke terras, in de winter word je ingebakerd in typische hoeve-gezelligheid. Hiervoor krijg je zelfs diverse gezelschapsspelletjes ter beschikking.

Kom je naar hier om je volledig onder te dompelen in het groen en het boerenleven? Of zoek je eerder een afwisselend verblijf tijdens je businesstrip in de Antwerpse Haven? De Arenberghoeve is in beide gevallen uitermate geschikt.

waasland_kreek_kieldrecht.jpg
Havenland_Uitkijktoren_SandraKoning.jpg

Een rijke omgeving voor een vruchtbaar verblijf

Ontspanning en verwondering vind je gegarandeerd in het weelderige polderlandschap tussen Kieldrecht en Doel. Deze hoeve behoort tot het Grenspark Groot Saeftinge, dat zich uitstrekt in en rond het wonderlijke Verdronken Land van Saeftinge. Met je stalen ros peddel je nog voor je het goed en wel beseft de Nederlandse grens over. 

Ben je meer een liefhebber van uitgestrekte wandeltochten? Dan vind je hier een ongeziene rijkdom aan panoramische vergezichten, idyllische dorpjes en verrassend plekjes. Alles in deze streek ademt zalige verwondering; een basis-ingrediënt van een werkelijk memorabel verblijf.

Boek nu jouw verblijf

Yep, zo schoon kan het Waasland zijn! Kom zelf de handen uit de mouwen steken én genieten. Trek je beste laarzen aan, haal je overall uit de kast en rep je richting Arenberghoeve. Een geweldige plek om eens uitgebreid te boeren – en dan in alle rust in een warm bedje te kruipen. Boek snel jouw weekend weg op de Arenberghoeve in Beveren. Je vindt alle info over prijzen en beschikbaarheid op de website van het vakantieverblijf.