B&B Euverbraeke

Huiselijkheid en natuurpracht nabij de Antwerpse haven in Melsele

Beveren-Waas
Capaciteit
1 - 14 Personen
Straat + huisnummer
BRIELSTRAAT 83
9120 Beveren-Waas
E-mail
Telefoonnummer
+32 472 44 58 11
Reservation
Online boeken
Link

Sommige zeggen dat het een vreemde, bijna dystopische combinatie is: pure natuur en de stinkende industrie – excusez le mot. Maar dat is zever in pakjes, natuurlijk. 
Net die combo is één van de zeldzame troeven die het Waasland zo uniek maken. De weelderige natuurlandschappen, gekoppeld aan de bedrijvigheid van Antwerpen en de haven. Het moet niet allemaal plat gepoetst en gepolijst hoera-toerisme zijn. Soms mag er gerust ook een hoek af zijn. En dat weten we in het Waasland maar al te goed.

Euverbraeke.jpg

Grillige regio, en da’s goed zo

Met die veelzijdigheid doe je ook in de oergezellige B&B Euverbraeke je voordeel. Je kan die grillige regio immers vanuit dit vakantieverblijf zalig ontspannen verkennen.  Met een stralende glimlach ontvangt en verwent uitbaatster Angelique je in deze omgebouwde hoeve. Een waas(land) van pure positivisme brengt je alvast in een opperbeste stemming… en is dat niet de essentie van zo’n week(end)je weg?

Aan plaats geen gebrek

Voor een verblijf in Euverbraeke moet je niet kijken op een man meer of minder. Er zijn maar liefst 6 gezellige kamers én een studio om ook grotere gezelschappen alle ruimte en comfort te bieden. Dit schept uiteraard mogelijkheden.

Een uitstap met de hele familie? Teamwork evenementje met de collega’s? Een huwelijk of feest in de buurt? Hier vindt iedereen een zalige plek om uit te rusten en zich weer optimaal op te laden voor de volgende dag. Je kan deze B&B ook in zijn geheel huren voor een heerlijke tijd, exclusief met het door jou gekozen gezelschap.

waasland_beveren_euverbraecke.jpg
Waasland_euverbraeke_Melsele 2.jpg
waasland_euverbraeke_beveren2.jpg

Boerderijdieren als aangename entourage

Op deze gerenoveerde boerderij ben je sowieso nooit alleen. Een gezellige beestenboel vergezelt je hier al even opgewekt als de gastvrouw zelf: konijnen, geiten, kippen, paarden… Aan deze vriendelijke fauna danken ook de gastenkamers hun naam: Konijn, Lienekes, Geit, kip, Big & Betsy en trekpaardenkamer.

Er zijn zowel standaard gastenkamers (voor twee personen met douche) als een familiekamer (de trekpaardenkamer) die uitkijkt over de mooie speelweide. Als klap op de vuurpijl is er ook nog de ‘Limousin suite’: hier ga je echt terug naar de tijd 1900, in een vrijwel geheel origineel interieur. Een absolute aanrader!

Waasland_euverbraeke_Melsele2.jpg
waasland_euverbraeke_beveren1.jpg

Gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes om in/van te smullen

Een ideaal begin van de dag vind je in de ruime en hartelijke ontbijtruimte die doorheen de rest van de dag dienstdoet als ontspanningszone. Achter de schuur prijkt een mooi afgesloten tuin waar je in alle rust kan genieten van jouw welverdiende rust. 
De kinderen geven hun ogen en andere zintuigen dankbaar de kost terwijl ze de boerderij verkennen. Daarna worden alle remmen losgegooid in de speelweide, waar er naar hartenlust en in alle veiligheid geravot wordt.

waasland_Kallo.jpg
W-stgilliswaas_©Dronography03.jpg

Springplank voor een duik in het Waasland

Hou je van een stevig fietstochtje zo op z’n tijd? Dan zal je graag vernemen dat er hier voor fietsers werkelijk talloze prachtige fietsroutes beschikbaar zijn. Het is de ideale manier om een regio als het Waasland te ontdekken. In deze streek concurreren natuur, cultuur en avontuur met elkaar in een voortdurende strijd om jouw aandacht. 

Trek eens naar ‘t Stad

Graag eens de cultuurhistorische parel Antwerpen, dé metropool van Vlaanderen, verkennen? Dan trek je er toch gewoon op uit naar de Sinjorenstad! Mode, kunst, gastronomie, shopping en cultuur vind je er natuurlijk in overvloed. 

Vanuit B&B Euverbraeke bereik je de uithoekjes van de regio én de enige echte Stad van ‘t Land uiterst vlotjes. Het contrast tussen deze landelijke vredigheid en de broeierige stad, ’t is de perfecte combo voor meerwaardezoekers.