B&B Sedum

Omgeven door een prachtig wandelgebied in Waasmunster

Waasmunster
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
BERKENLAAN 7
9250 Waasmunster
E-mail
Telefoonnummer
0476351679
Link

‘Sedum’ betekent letterlijk: ‘hemelsleutel’. En dat is niet eens overdreven. De schoonheid en rust waaraan je je hier te goed doet, grenzen ook effectief aan het bovenaardse. Tussen prachtig natuurschoon geniet je hier van een gastvrijheid zoals je die nog maar zeer zelden aantreft. Grote woorden? ’t Zal wel zijn – er is er geen een van gelogen.

Gastheer en -vrouw Rudi en Caroline verwelkomen je met open armen. Ze kijken er vast naar uit om samen met jou te genieten van dit wonderlijke oord dat gloeit van gezelligheid. Je krijgt van hen daadwerkelijk de sleutel tot hun hemel…

Waasland_Sedum_Waasmunster1.jpg
Waasland_Sedum2.jpg

Goddelijk in de kleine dingen

Eenvoud, rust en huiselijke gezelligheid; dat is wat je aantreft eens je die sleutel omdraait en dit oergezellige verblijf betreedt. Groot plezier zit nu eenmaal in de kleine dingen: Een zalig logement, gekoppeld aan een overheerlijk ontbijt, om maar wat te zeggen. 

In de winter gaat er niets boven de sfeervolle gezelligheid van een knisperend haardvuur. Tijdens de zomermaanden zorgt een wondermooie tuin dan weer voor een onvervalst vakantiegevoel. Een gastverblijf is hier nog een echte logeer-ervaring. Als gast deel je hier in het geluk van deze trotse en sympathieke Waaslanders.

Ontbijtruimte in B&B Sedum in Waasmunster (Waasland)

De bomen of het water als metgezel

Voor wie graag urenlang kuiert met alleen het gezelschap van de bomen en het bladgeritsel, is deze omgeving de hemel op aarde. Hetzelfde geldt voor diegenen die al eens graag urenlang doorheen de velden en weides bollen op hun trouwe tweewieler. 

Wandelen en fietsen zijn zonder enige twijfel de hoofdactiviteiten in deze uitgestrekte tuin van Eden. Hoe kan het ook anders, in de schaduw van het bosrijke Waasmunster. Je zal al snel ervaren waarom het Waasland zo’n sterke aantrekking uitoefent op mensen die al eens ondergedompeld worden in onbezoedelde natuurpracht. Ook langs de dijken van de Durme – in de gelijknamige vallei – is het heerlijk vertoeven. Laat je leiden waar de stroom je brengt.

Waasland_Durme_Waasmunster - kopie.jpg
Waasland_Pontravedijk_Waasmunster - kopie.jpg

Ook cultuur en beschaving binnen handbereik

Het gastkoppel zal je met veel plezier en toewijding wegwijs maken in de brede waaier aan mogelijkheden. Graag een krantje bij het ontbijt? Geen probleem! Wil je wat grasduinen door de verschillende fiets- en wandelbrochures? Het is maar een woord.

Zoek je toch ook eens graag de beschaving op? Dan liggen cultuurparels Antwerpen en Gent op jou te wachten aan weerszijden van de nabije E17. Niemand wordt zijn persoonlijke plezier hier ontzegd.

Shoppers opgelet!

Iedereen is hier natuurlijk welkom. Je hoeft dus geen pure natuurmens te zijn om van een verblijf in B&B Sedum te genieten. Ook wie houdt van een ongebreidelde shopping spree komt probleemloos aan zijn of haar trekken. Het grootste gelijkvloerse Shopping center van Europa én de grootste markt van België in Sint-Niklaas liggen op een boogscheut afstand. Smeer de beentjes dus al maar in – ook als je kilometers shoppingplezier voor jezelf hebt uitgestippeld.

De culinaire weelde van het Waasland

Wie zich graag tegoed doet aan de betere keuken, moet hoegenaamd niet op zijn of haar honger blijven zitten. Er zijn in de buurt ook talloze culinaire topadresjes, waar je volop kan proeven van het goede leven in het Waasland. ‘De sleutel naar de hemel’… In B&B Sedum is het veel meer dan een poëtische kwinkslag.

Open gerust zelf de hemelpoorten

Wil jezelf in dit hemelse adresje verblijven? Boek dan snel jouw vakantie bij B&B Sedum. Op de website van het vakantieverblijf vind je meer informatie over prijzen en beschikbaarheden. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de vriendelijke uitbaters. Zij staan je bij met raad en daad. Tot binnenkort, in het Waasland!