B&B Geetkotmolenhoeve

Logeren in landelijke stijl in Zaffelare

Lochristi
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
Lindestraat 30
9080 Lochristi
E-mail
Telefoonnummer
0494813761
Link

B&B Geetkotmolenhoeve dankt haar naam aan de Geetkotmolen die hier vroeger het landschap sierde. De zolderruimte van de oude molenaarsschuur werd volledig en uiterst stijlvol gerenoveerd. Vandaag verwelkomen de uitbaters er hun gasten, om ze te trakteren op een authentieke hoeve-ervaring. 

Vanuit (en in) deze prachtige loft zijn de ontspanningsmogelijkheden simpelweg onbeperkt. Klaar om het Waasland te ontdekken? Doe je boerensjaaltje aan – niet echt, hoor – en roep de koeien binnen: vandaag trek je de wijde wereld van het Waaslandse hoeveleven in.

waasland_zaffelare_geetkotmolenhoeve_kalkoen.jpg
Lochristi - B&B Geetkotmolenhoeve-2.jpg
waasland_zaffelare_geetkotmolenhoeve.jpg

De sfeer van toen

Wil je graag enkele nieuwe herinneringen maken waarnaar je nog lang met een glimlach zal terugkijken? Dan is deze plek voor jou gemaakt. Of beter: gerenoveerd. De authentieke sfeer van destijds wordt opnieuw tot leven gewekt door het behoud van de oorspronkelijke elementen. 

Zo ga je even terug in de tijd. Eentje waarin ook het levensritme aangenaam en langzamer voorbij schreed. Ideaal om zelf die rust te vinden waar je misschien naar op zoek bent én die ontegensprekelijk deugd zal doen. Maar vergis je niet: rust en comfort gaan hier hand in hand. Je geniet dus van alle moderne faciliteiten.

waasland_geetkotmolenhoeve_Zaffelare2.jpg
Waasland_Geetkotmolenhoeve 3.jpg

Nostalgische romantiek

Snakken jij en je partner naar een weekendje weg met z’n tweetjes? Deze setting brengt jullie gegarandeerd weer dichter bij elkaar. De eisen van de romantiek worden hier aan de lopende band ingewilligd.
Dit is een ervaring die je deelt. Het hoofd wordt weer vrijgemaakt om ruimte te maken voor wat écht telt: menselijke interactie en jullie gevoelens voor elkaar. Je samen laten verwennen is namelijk altijd een relatieversterker. 

Welverdiende hoeve-rust

Een drukke dag of feestje afronden doe je best in absolute rust. Die vind je hier makkelijk in het uitgesproken rustieke kader. Er is in de omgeving, naast mooie natuur, behoorlijk wat bedrijvigheid. 

Ook op het gebied van activiteiten en evenementen is er in de buurt voldoende te beleven. De Geetkotmolenhoeve is dan ook jouw rustbaken na een dag of avond vol plezier in het eigenzinnige Waasland.

Waasland_Geetkotmolenhoeve 1.jpg

Welverdiende rust na een dag vol activiteiten

Uiteraard trekt het Waasland als natuurlandschap ook vele gegadigden voor fiets- of wandelweekendjes door polders en langs rivieren. Ook dan is een verblijf in de Geetkotmolenhoeve de perfecte keuze. De vakantiewoning dient als de gedroomde uitvalsbasis voor jouw trips doorheen de streek. 

Je verzuurde benen plant je ’s avonds op je comfortabele bed voor een deugddoende nachtrust. ’s Ochtends vul je je reserves weer gretig bij met een overheerlijk en uitgebreid ontbijt.

Het boerderijleven: een inspirerende familieuitstap

Wat past er beter in de charme van het boerderijleven dan een heerlijke tijd met je hele familie? Ook wie zijn kinderen of kleinkinderen even wil laten proeven van een wereld zonder vluchtige en flashy prikkels, zal hier het perfecte (rust)oord vinden. Zo kan je samen volop genieten van de traagheid van ‘den buiten’. 

Het spreekt voor zich dat zo’n verandering van decor een ware belevenis is voor de kinderen. Zo leren ze op de meest aangename manier hoe het ware boerenleven er eigenlijk uitziet. Een ideale manier om weer in contact te komen met het landelijke bestaan.

waasland_zaffelare_geetkotmolenhoeve_hoevewinkel.jpg
waasland_zaffelare_geetkotmolenhoeve_3.jpg
waasland_zaffelare_geetkotmolenhoeve_2.jpg

Ontbijt met ‘pure’ hoeveproducten

Niet alleen de sfeer en setting zullen je geest tot rust brengen. Ook het uitgebreide ontbijt dat je bij het ontwaken wordt voorgeschoteld, doet zijn deel. 

Je inwendige mens wordt zonder enige twijfel versterkt met de hoogkwalitatieve hoeveproducten en ingrediënten die je hier worden aangeboden. Het perfecte begin van je dag. Of de perfecte voormiddag, afhankelijk van hoe lang je aan de ontbijttafel wilt blijven plakken.

Ga den boer eens op!

Tijd om jezelf weer helemaal in het boerenleven onder te dompelen? Rep je dan richting Geetkotmolenhoeve. Check de website van het verblijf – daar kan je alle reservaties maken die je maar wilt.