Factory Hotel

Daar in dat fijne hotel aan de haven

Beveren-Waas
Capaciteit
34 Personen
Straat + huisnummer
Fabriekstraat 23
9120 Beveren-Waas
E-mail
Telefoonnummer
+32 470 38 17 93
Reservation
Online boeken
Link

Nog nooit sliep je zo dicht bij de Schelde! Het Factory Hotel ligt in het centrum van het pittoreske havendorpje Kallo, met op de achtergrond uitgestrekte polders, kreken en rietvelden. De streek zit boordevol geschiedenis, met trotse forten en prachtig industrieel erfgoed. En, last but not least: het Antwerpse stadscentrum ligt op nog geen kilometer afstand.

Factory bar.jpg

Jeugdig enthousiasme

Amper 23 en in volle coronacrisis je eigen hotel uit de grond stampen: Carolien Gillis heeft het toch maar mooi gedaan. Haar Factory Hotel was van jongs af aan een droom, en met een hotelschooldiploma staat ze stevig in haar schoenen om het iedereen naar zijn zin te maken.

Business én pleasure

Ben je een zakenmens die de files wil vermijden? Dan is het Factory Hotel de ideale basis voor een vergadering of een bedrijfsbezoek. Maar ook toeristen vinden de weg naar Kallo. En wie een feestje wil bouwen, kan terecht in de charmante kleine feestzaal.

factory-hotel-40.jpg

Binnen zonder sleutel

Het Factory Hotel is een gloednieuw hotel op de site van de voormalige suikerfabriek in Kallo – vandaar de naam dus. Beleef de charmes van het mooie gebouw, voorzien van alle hedendaagse comfort en technologie. Sleutels of cardkeys heb je hier niet nodig. Je opent de hotel- en kamerdeur met je eigen gsm. De tv op je kamer heeft chromecast. En het is jouw energie: het hotel heeft laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen.

Van ontbijt tot private dining

Geniet van het buffet in het charmante ontbijthuisje van het hotel, buiten op het zongerichte terras of in je kamer zelf. Ben je gehaast, dan kun je een ‘grab on the go’-ontbijtmand meenemen.

Private dining in je kamer? Dat kan! Of je kiest voor een van de vele restaurantjes in de buurt...

Waasland_Factory_Badkamer 1
Waasland_Factory_Badkamer 2

Moderne luxe en meer

De 17 kamers van het hotel zijn modern en luxueus afgewerkt, met hoogwaardige materialen maar toch warm, met veel oog voor detail. De badkamer is bijzonder ruim en licht. Wil je extra luxe, dan kies je voor een Experience Room met inloopregendouche en je eigen privéterras dat uitkijkt op de tuin. Perfect voor een gezellig aperitief met z’n tweetjes! Of je gaat voor de Pure Room: een grote en luxueuze kamer helemaal boven in het hotel, met naast een regendouche ook nog een bad. Exact wat je nodig hebt na een vermoeiende wandeltocht...

Een stukje Andes in het Waasland

Op 500 meter van het hotel loop je tussen de weides met springlevende alpaca’s die staan te popelen om gefotografeerd te worden. Maar Kallo heeft nog veel meer pijlen op zijn boog. Ontdek het oude havendorpje, geniet van 80 hectare wandelplezier in de rietvelden, spot vogels aan de rivier... Liever fietsen? Dan kun je bij het hotel een fiets huren. Bijvoorbeeld voor een inspirerende tocht naar de nabije forten Saint-Marie, Liefkenshoek en Lillo, of naar het vergeten dorpje Doel.

Met de waterbus naar de bruisende stad

Maar er is meer in de buurt dan natuur. De grootste stad van Vlaanderen ligt in vogelvlucht op nog geen kilometer van het hotel. Extra leuk: je kunt vanuit Kallo de waterbus nemen naar het Antwerpse stadscentrum. Zo vermijd je de files en kun je alweer een ervaring schrappen op je to-dolijstje.

factory-hotel-104.jpg

Goed gearrangeerd

Natuurlijk kun je je verblijf helemaal zelf vormgeven, maar het is toch mooi meegenomen als je de ervaringen voor jou kunt laten plannen. Het hotel biedt ontspannende arrangementen aan, zoals een Golf Package in ’s lands mooiste inland golflinks in Beveren, omringd door een rijk natuurgebied met heidegras en de eco-zones. Of je gaat voor het wellness-arrangement in de privéspa Aquaphia, op wandelafstand van het hotel.

Boek je verblijf aan de Schelde

Zin in Schelde, polders en wereldstad, zo ver het oog reikt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Prijzen en beschikbaarheden vind je op www.factoryhotel.be.