Moon

Intiemere setting en tikkeltje luxe in hartje Sint-Niklaas

Sint-Niklaas
Capaciteit
19 Personen
Straat + huisnummer
RICHARD VAN BRITSOMSTRAAT 18 bus A/B
9100 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 3 337 14 02
Link

In het hartje van Sint-Niklaas, dicht bij het centrum, ligt Hotel Moon. Zeven ruime en comfortabele kamers. De gastvrouw wil heel graag dat je aan een verblijf in Hotel Moon een speciaal gevoel overhoudt. Er is iets voor te zeggen. Dit is een heel mooi pand.

Hou je van een intiemere setting met een tikkeltje luxe? Dan ben je bij Hotel Moon aan het juiste adres. Een aanpak met een ietsje meer persoonlijkheid waardoor je jezelf ver van huis ook écht thuis kunt voelen.

WSL_Sint-Niklaas_Hotel Moon

Winkel-wandellus

Hotel Moon ligt midden de winkel-wandellus van de bruisende stadskern Sint-Niklaas. Het grootste marktplein van België ligt om de hoek en is zeker jouw bezoekje waard. Winkels en gezellige restaurants zijn op wandelafstand en het station ligt op 5 minuutjes stappen.

De centrale ligging van het hotel is ‘de’ perfecte uitvalbasis om zowel stad als omgeving te verkennen. Hulst en Zeeuws-Vlaanderen zijn vlakbij. Antwerpen ook. En het Waasland, waarvan Sint-Niklaas de hoofdstad is, lokt jou op de fiets of naar de bosrijke gebieden tegen de grens aan waar je kunt wandelen, vogels spotten, kreken ontdekken. Je zult er constant twijfelen of je nu in Nederland of België bent. Ben je een business-traveller of wil je gewoonweg zalig Genieten? Dan staat Ingrid voor jou klaar.

WSL_Sint-Niklaas_Hotel Moon
WSL_Sint-Niklaas_Hotel Moon

Een goede start van de dag

Hey, goed geslapen? Dan is het nu tijd voor een super ontbijt. Elke dag staan wij klaar met verse producten om jou de beste start van de dag te geven. Een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Om van te watertanden! Het hotel schenkt Ross Koffie, lokale gebrande koffie uit Kruibeke en daarvan kan je elke ochtend opnieuw en opnieuw genieten. Wanneer je alles achter de kiezen hebt, sta je sterk in jouw schoenen om al jouw geplande activiteiten te beginnen.

Waasland_Mercatormuseum_Sint-Niklaas

Voor elk wat wils

Ben je er klaar voor om met onze ambassadeurs zoals Mercator, Reynaert de Vos of onze Wase ballonvaarders op verkenning te gaan door het Waasland? Of het nu een resto-wandeling voor fijnproevers is in het centrum van Sint-Niklaas, pootje baden of sporten op De Ster, winkelen, fietsen via de uitgebreide fietsroutes door velden en polders, de dijk verkennen in Temse, de Weert leren kennen door de brug van Temse over te steken, Sint-Niklaas is het kloppende hart van de regio. Van hieruit leren we jou het groene, Zoete land van Waas in al zijn glorie kennen. Vanuit het hotel geven ze graag tips mee om lekker te eten of een glaasje te gaan drinken. Zelfs bij de voorbereiding van de reis kan je op de website van Hotel Moon al enkele adressen checken en eventueel op voorhand reserveren.

Een parel in het Waasland

Citytrippen naar een stad waar de grootste sigaar van de wereld te spotten is? Er even op uit trekken in eigen land? Of wil je gewoonweg een gepast verwenweekend in een mooi, gezellig kader? Vier je een speciale gelegenheid? Je neemt deel aan een sportief evenement en wil het sportieve aan het aangename koppelen? Vrienden op bezoek maar niet de nodige slaapplaats? Als levensgenieter zoek je altijd iets apart? Veel vragen, veel verwachtingen. Hotel Moon maakt het voor jou waar!