TRUST Hotel

Splinternieuw hotel aan de rand van Antwerpen

Beveren-Waas
Capaciteit
1 - 20 Personen
Straat + huisnummer
KIELDRECHTSEBAAN 57
9130 Beveren-Waas
E-mail
Telefoonnummer
+323037177
Reservation
Online boeken
Link

Het Trust Hotel in Verrebroek is een luxueuze verblijfplaats met verschillende faciliteiten om van te genieten. Het hotel is ook nog eens een vertrekpunt voor verschillende fietsroutes en ontdekkingswandelingen die je met heel het gezin kan doen. Daarnaast is de locatie ideaal voor zakenreizigers die op zoek zijn naar comfort en rust.

Het Trust Hotel bevindt zich in Verrebroek, een deelgemeente van Beveren. De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat je vlot en gemakkelijk de gehele regio kan bereiken. Daarnaast ben je ook snel in het centrum van Antwerpen.

Trust Hotel ontbijtruimte
Appelsap uit de regio in Trust Hotel in Beveren in het Waasland

Hotel voor iedereen

Het verblijf is een modern concept, gebouwd in 2017. Het is namelijk een self service hotel. Na het inchecken kan je zelf in het restaurant je maaltijden en drank kiezen en nuttigen op de plek die je wenst. Je hangt dus niet vast aan tijdschema’s en je kan in alle rust zélf bepalen wanneer je gezellig aan tafel schuift.

Het hotel is ideaal voor koppels en gezinnen om er eventjes tussenuit te knijpen. Maar ook voor zakenreizigers is het verblijf een ideaal logement. Naast comfort en rust kunnen ze ook gebruik maken van het zakencentrum, Toffice Coworking Space. Dat is een flexibele co-working space, volledig uitgerust met keuken, die een hedendaags interieur en zelfs een zeer leuke vergaderzaal biedt. 

Waasland_Beveren_Trust Hotel_TANGER BREED.jpg

Luxueus en modern

In het hotel vind je moderne en luxueuze kamers met een prachtig interieur. Je kan overnachten in een dubbel bed of twee éénpersoonsbedden, uitgerust met alles wat je nodig hebt. Voor je kinderen kan je ook kinderbedden reserveren. Dan zorgt het hotel voor een prinsessenbed, een voetbalbed of zelfs een heuse tippie-tent voor de allerkleinsten.

Verder heeft elke kamer een eigen badkamer, gratis wifi en een flatscreen tv waarop je alle kabelzenders kan ontvangen. Je waardevolle spullen bewaar je in de persoonlijke kluis die tot je beschikking staat.

Je kan ook een studio reserveren voor je verblijf in het hotel. Die bieden, naast alle comfort van de hotelkamers, ook nog een kitchenette met vaatwasser, een zithoek en een terras op het gelijkvloers. Ideaal voor wie graag langer blijft.

Voor elke kamer en studio is trouwens ook nog een eigen parking voorzien.

Trust Hotel ontbijt
Trust Hotel kamer

Lekker tafelen

Zoals eerder vermeld, staat in het Trust Hotel self service centraal. Zo is er ‘s ochtends een Grab & Go ontbijt voor je beschikbaar en kan je ‘s avonds het diner ook uit de koelkast nemen. Zo kies je zelf waar en wanneer je wilt eten. Als je een studio reserveert, kan je uiteraard ook zelf je maaltijden klaarmaken. Voor een uitgebreid ontbijt, brunch of lunch kan je contact opnemen met BOX FOOD, een traiteur in de buurt.

Er staat ook een gezellige lounge bar tot je beschikking waar je naar eigen wens kan genieten van frisdrank en wijn. Verder is er ook nog een microgolfoven aanwezig waar je eten in kan opwarmen. Bij goed weer gaat het dakterras open. 

Wat te doen?

In samenwerking met Moments & More Events, biedt het Trust Hotel je verschillende leuke tochten aan die je doorheen de uitgestrekte polders van het Waasland leiden. Met wat geluk zal je huppelende konijnen en zelfs wilde paarden tegenkomen. Er zijn verschillende wandelingen en fietsroutes beschikbaar. Te voet kan je kiezen voor een tocht van 4 of 8 kilometer, met de fiets krijg je de keuze tussen 18 en 41 kilometer.
Het vertrek- en eindpunt is steeds het Trust Hotel en de organisatie voorziet ook een lunchpakket voor tijdens de tocht.