Vakantiewoning Hoeve Oswald

Iedereen inclusief in het diepe Waasland

Sint-Niklaas
Capaciteit
1 - 24 Personen
Accessibility
Toegankelijkheidslabel A+
Straat + huisnummer
NEERSTRAAT 180
9112 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 473 89 63 70
Reservation
Online boeken
Link

Welkom in Hoeve Oswald, waar écht iedereen welkom is. Genesteld in het groene landschap van het Waasland ontsnap je samen met wie je lief hebt van de dagdagelijkse hectiek.

Samen genieten staat hier centraal en dat mag je zeker en vast letterlijk nemen. Conny en Hans staan voor je klaar om het verblijf in hun duurzame en toegankelijke vakantiewoning tot in de puntjes laten verlopen. Ze hebben Hoeve Oswald dan ook vol passie eigenhandig opgebouwd en jij mag er rekenen op een zorgeloos verblijf.

Waasland Sint-Niklaas Hoeve Oswald6.jpg
Waasland Sint-Niklaas Hoeve Oswald4.jpg

Een plek voor iedereen: welkom in Hoeve Oswald!

Met 24 kamers kan je al snel je hele familie of vriendenkring uitnodigen voor een weekendje weg. Een midweek met je vereniging of school behoort ook tot de opties. De perfecte ruimte om tijd te maken voor elkaar en te genieten van het samenzijn.

Rolstoelvriendelijk dat is Hoeve Oswald voor 200%: hellende vlakken, een lift, voldoende circulatieruimte en de meeste kamers bevinden zich op het gelijkvloers. Ohja, natuurlijk hebben de badkamers een inrijdbare douche en onderrijdbare wastafels. Natuurlijk is de enorme tuin toegankelijk voor wie een handicap heeft. Zo kan iedereen genieten van het magnifieke zicht over de groene akkers van Sinaai. De hoevedieren maken het plaatje compleet.

Hebben je medegasten specifieke zorgen nodig? Geef dan een seintje aan Conny en Hans, ze zullen de nodige zorgen en ondersteuning met plezier regelen.

 

Hoeve Oswald
Hoeve Oswald

Zuivere Wase lucht

De groene velden rond Sinaai zijn een van de dunbevolktste gebieden van het Waasland en dat is een zegen voor je neus! Vanuit Hoeve Oswald kijk je zelfs recht op een typisch Vlaams veldenlandschap. Maar ook binnen in de vakantiewoning kan je vrij ademen. Mensen met astma en allergieën mogen op beide oren slapen: je vindt hier geen tapijt noch stoffen bekleding. Pollenfilters in de ventilatie zorgen voor een zuivere lucht.

Hoeve Oswald
Hoeve Oswald

Hup, de natuur in

Smeer je kuiten en armspieren maar. De groene omgeving rond Hoeve Oswald heeft vele activiteiten troef. Wandelen en fietsen da’s pas op-en-top langs de knooppunten en routes van de streek. Onderstaande routes bieden je alvast enige inspiratie voor een geslaagde actieve dag:

  • Wandel door de Fondatie van Boudelo: de Stekense Vaart met zijn stiltepad, de Liniedreef en de knotbomen van de Fondatie van Boudelo laten je even in een sprookje wanen. Bovendien is het natuurdomein een van de weinige stiltegebieden van Vlaanderen.
  • Fietshelm op en de knooppunten genoteerd? Dan ben je meer dan klaar voor de Canteclear fietsroute.  Ideale pitstop voor een natje en een droogje is het Wase dorpje Daknam, net niet geplukt uit een van zo’n oude postkaartjes.
  • Als je met de kinderen op uit wil, dan kan je terecht in het Provinciaal Domein Puyenbroeck. Je kan er heerlijk wandelen met de kids, zwemmen in het openluchtbad, ravotten in de speeltuin en zoveel meer.
  • Avonturieren onder ons kunnen zelfs een kajak of kano huren om op het Kanaal van Stekene te genieten van de natuurpracht.
Waasland Sint-Niklaas Hoeve Oswald2.jpg
Waasland Sint-Niklaas Hoeve Oswald1.JPG
Waasland Sint-Niklaas Hoeve Oswald8.jpg

De voetjes aan tafel schuiven

Na een dag samen het Waasland te hebben verkend of gerelaxt te hebben in de vakantiehoeve krijg je ongetwijfeld een hongertje. In de professionele keuken kan je zelf voor je gezelschap een overheerlijke maaltijd koken: alles is aanwezig voor de dagelijkse kost. Liever de smaakpapillen verrassen? Conny en Hans raden jullie dan een aantal traiteurs uit de streek aan. Minder afwas en minder stress, maar wel meer tijd om ten volle te genieten van de tijd samen.

Chillen doe je ’s avonds aan het kampvuur in de tuin. Heerlijk toch om er bovenop wat marshmallows of worstjes te grillen boven het knetterende vuur? Als het weer wat tegen zit, is de home-cinema dan weer de absolute voltreffer!

 

Boek snel je verblijf

Binnenkort een uitje met de hele familie of met de fietsclub het Waasland verkennen? De comfort van vakantiewoning Hoeve Oswald is uitstekend voor grote groepen. Bekijk snel de website voor de beschikbaarheid en leg je verblijf vast.