Vakantiewoning Ars Vivendi

Logeer met uitzicht op de Moervaart van Moerbeke

Moerbeke-Waas
Capaciteit
1 - 3 Personen
Straat + huisnummer
Damstraat 7D
9180 Moerbeke-Waas
E-mail
Telefoonnummer
+32497813034
Link

Ars Vivendi tref je aan in een rustige, landelijke woonerf in de gemeente Moerbeke in het Land van Waas. Het duplex appartement geeft een prachtig zicht op de achterliggende natuur en heeft verschillende activiteiten om van te genieten.

Ars Vivendi ligt namelijk in het midden van de natuur en waardoor je ongestoord kan genieten van alle rust. De accommodatie is geschikt voor alle leeftijden en is een ideale uitvalsbasis voor vrienden, koppels en jonge gezinnen.

Het duplex appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping en is bereikbaar met de lift. De gezellige living geeft een prachtig uitzicht over de omgeving en de achterliggende natuur.

Verder beschikt de accommodatie over een open keuken met alle nodige apparaten waar je naar wens kan koken. Op dezelfde verdieping vind je ook nog de hoofdslaapkamer en een badkamer met douche. Op de derde verdieping heb je een tweede slaapkamer en een grote kledingruimte.  Als je hier naar buiten kijkt, heb je nog een mooier uitzicht op het Land van Waas.

Ars Vivendi Moerbeke living.JPG
Ars Vivendi Moerbeke slaapkamer.JPG
Ars Vivendi Moerbeke straat.JPG
Ars Vivendi Moerbeke kamer.JPG

Rust en plezier

Ars Vivendi is geschikt voor een gezelschap van drie personen. Er is ook een klein bedje is beschikbaar voor een baby of kleuter. Verder beschikt de accommodatie over een eigen tuin die volledig is afgesloten van de buitenwereld. De tuin is dus enkel toegankelijk voor gebruikers van het appartement, waardoor je in privésfeer kan genieten van je verblijf.

Daarnaast is het terras goed uitgerust met de nodige tuinmeubels en een barbecue die je kosteloos kan benutten. Ideaal voor een gezellige avond in buitenlucht.

Het appartement is ook geschikt voor kinderen. Zij kunnen zich ook uitleven in de speeltuin met de nodige speeltuigen.
In het appartement kan de allerkleinste ook gebruik maken van een kinderstoel en een kinderbed. Dat moet je dan nog wel even laten weten voor aankomst.

Ars Vivendi Moerbeke bakamer.JPG
Ars Vivendi Moerbeke kayak.jpg
Ars Vivendi Moerbeke rivier.JPG
Ars Vivendi Moerbeke omgeving.JPG

Natuur en omgeving

Vanuit het appartement heb je zicht op de rivier de Moervaart. De rivier is niet alleen heel rustgevend en mooi om naar te kijken, maar zorgt ook meteen voor enkele leuke activiteiten om te doen.

Vanuit de privétuin kan je meteen de rivier op met de ter plaatse aanwezige kano. Die kano’s mag je ook gratis gebruiken. Je hebt de keuze uit vierpersoonskajaks of een éénpersoonskajak. Verder kan je op de Moervaart ook vissen en natuurlijk zwemmen. Ideaal voor alle leeftijden.

Ars Vivendi beschikt trouwens ook over fietsen die je gratis mag gebruiken als je een fietstocht wil maken. Zeker een aanrader, want de regio is heel mooi.

In de buurt valt ook heel wat te beleven. Op wandelafstand vind je winkels, banken en openbaar vervoer. Handig als je nog boodschappen moet doen.

Vlakbij ligt het provinciaal Domein Puyenbroek dat beschikt over een golfterrein, sporthal en andere sportaccommodaties. Daarnaast kunnen de kleinsten zich ook volledig laten gaan in de grote speeltuin. Het domein biedt eveneens grote waterplassen met bijpassende wateractiviteiten.

Verder kan je ook uitwaaien aan de Zeeuwse kusten met mooie stranden. Als je liever een stad wil ontdekken, kan dat ook. Zo is Gent bijvoorbeeld makkelijk bereikbaar na een korte autorit.