Vakantiewoning Villa De Ruiter
Waasmunster
Capaciteit
1 - 9 Personen
Straat + huisnummer
SOUSBEEKSTRAAT 97
9250 Waasmunster
E-mail
Telefoonnummer
+32 478 30 16 52
Link

Ga je graag met de hele familie op sjok – jazeker, neem oma ook nog maar mee! Of hou je ervan om al je vrienden samen te laten troepen in een vakantiehuisje, zodat die eeuwige Scrabble-discussies kunnen blijven voortduren? Kom dan gerust eens naar het Waasland.

Want hier is er genoeg te doen voor grote groepen. Bovendien kan je lekker slapen in een huis dat groot genoeg is om jouw hele kudde onderdak te geven. In alle comfort. Met bakken luxe. In alle rust. Klinkt goed? Lees dan zeker effe verder.

Er is genoeg (ruimte) voor iedereen!

Wie een groot huis zoekt om met een gezelschap tot 9 personen volop van de mooie kant van het leven te genieten, is in Villa De Ruiter aan het juiste adres. 

Deze ruime villa onderscheidt zich met de grote aandacht voor details waarmee alles hier tot in de puntjes wordt verzorgd. Een niet onbelangrijk detail: je huurt deze villa voor 9 personen aan de prijs van een goede tweepersoonskamer. Zo hou je meer budget over om eens goed te gaan eten in de buurt. En kan jij oma haar deel betalen. Altijd goed, toch?

Waasland_Villa De Ruiter_Waasmunster 4.jpg
Waasland_Villa De Ruiter_Waasmunster 5.jpg

Waasmunster: tussen de natuurlijke juweeltjes en culturele parels

Waarom zou je voor een heerlijk weekje of weekendje uit moeten kiezen tussen stad of natuur? Vanuit Villa De Ruiter heb je beiden The best of both worlds. Lekker gemixt met een Waaslands sausje.

Het is de ideale bestemming voor wie onze hoofdstad met een bezoekje wil vereren, maar nog dichterbij liggen Gent en Antwerpen. Twee Vlaamse grootsteden die elkaar naar de kroon steken voor de titel van culturele topbestemming – de concurrentie is nu ook niet zó gigantisch, natuurlijk. 

Gent of Antwerpen: wat kies jij?

Gent heeft natuurlijk haar typische fleurige en bloeiende dynamiek, gecombineerd met goed bewaarde kunst en gebouwen.

Antwerpen beschikt anders ook over een brede verzameling cultureel en historisch erfgoed. Bovendien heeft het de mode als extra aantrekkingsmagneet voor meerwaardezoekers. Wie een verblijf van enkele dagen boekt, kan gewoon zelf zijn oordeel vellen. Je bezoekt deze steden dan gewoon mooi na elkaar, op je eigen tempo, vanuit de villa als vertrekpunt.

Waasland_Pontravedijk_Waasmunster 1.jpg
Waasland_Durme_Waasmunster - kopie.jpg

Natuur, natuurlijk!

Hou je meer van de natuur? Weet dan dat de regio rond Waasmunster bulkt van de heerlijke bossen, weides en rivierdijken. Hier mag herbronnen letterlijk worden genomen. 

Verdwaal op de eindeloze fietsroutes of neem al dit moois in je op vanop de vele wandelpaden. Ieder ingrediënt dat een deugddoende vakantie moet hebben, ligt hier klaar. Aan jou om er iets verrukkelijks van te maken.

Ruimte te over

Deze mooie villa beschikt over wel drie slaapkamers waar meerdere gasten in het grootste comfort van hun rust zullen genieten. Op de zachte bedden zak je heerlijk weg voor een retourtje dromenland. In de sprankelende badkamer neem je een zalig ligbad of een verkwikkende douche. Uiteraard is er op de bovenverdieping ook een verzorgd toilet. 

Den beneden, den buiten

Beneden is er een ruime en volledig uitgeruste keuken met o.a. een vaatwasser, een magnetron en een koelkast. Door de hal bereik je de living, waar een gemoedelijk haardvuur lijf, leden en de ziel verwarmt. De woonkamer is onderverdeeld in een zithoek en een eethoek. Ook op het gelijkvloers is er een apart toilet. Niemand hoeft hier ooit enige spanning te voelen. 

Buiten wachten een weelderige tuin en een kingsize terras om de bezoekers te laten kennismaken met de frisse buitenlucht die zo eigen is aan deze groene regio. Kinderen zullen zich te pletter amuseren tijdens het ravotten in deze groene oase, terwijl de volwassenen samen genieten van een drankje of barbecue op het gerieflijke terras.

Zicht op Kasteel Blauwendael in Waasmunster (Waasland)
Een picknick in het speel- en wandelbos op De Vaag in Waasmunster (Waasland)

Met de kinderen is ’t hier goed

Dat is nog zo’n troef die de grote ruimtes van dit vakantiehuis met zich meebrengen. Voor gezinnen met kinderen is deze bewegingsvrijheid een absolute zegen. Reken hierbij nog de opvallende toewijding van de eigenaar. En je hebt een verblijf dat jij je nog lang zal herinneren. Eentje vol afgematte kinderen, leuke Scrabble-discussies en een oma die nog nooit zo genoten heeft van een weekendje weg. 

Boek jouw verblijf

Kom ook het Waasland eens ontdekken. Trommel je vrienden, je familie én je oma op en spring de auto in richting Waasmunster. Reserveer wel even op voorhand, da’s het veiligst. Check de website van de accommodatie voor meer info over prijzen, reservaties en beschikbaarheden.